Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Η Ρωσία επιβάλλει κυρώσεις στον Τζο Μπάιντεν

  Τετάρτη, 16 Μαρτίου, 2022

Απαντά με αντίποινα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Αμερικανό ΥΠΕΞ και σε άλλους αξιωματούχους.
VIA ASSOCIATED PRESS

Η Ρωσία επέβαλε κυρώσεις κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, του υπουργού Εξωτερικών, Αντονι Μπλίνκεν και άλλων αξιωματούχων των ΗΠΑ, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε δήλωση που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

«Σε απάντηση μιας σειράς πρωτοφανών κυρώσεων… από τις 15 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η ρωσική ″λίστα απαγόρευσης″ περιλαμβάνει βάσει αμοιβαιότητας τον Πρόεδρο Τζ.Μπάιντεν, τον υπουργό Εξωτερικών Α.Μπλίνκεν, τον υπουργό Αμυνας, Λ.Οστιν. και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, στρατηγό Μ. Μίλεϊ, καθώς και ένα αριθμό αρχηγών τμημάτων και γνωστών προσωπικοτήτων της Αμερικής», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στην λίστα με τα ονόματα των 13 Αμερικανών αξιωματούχων περιλαμβάνονται ακόμη ο αρχηγός της CIA Ουίλιαμ Μπερνς, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν, η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, και άλλοι.

Σε όλους απαγορεύεται η είσοδος στη Ρωσία. Ωστόσο στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται ότι οι επίσημες σχέσεις με την Ουάσινγκτον διατηρούνται και αν χρειασθεί, είναι βέβαιο ότι οι υψηλού επιπέδου επαφές με τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα θα γίνουν.

HUFFPOSTGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου