Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Αποβλήθηκαν οι Ρωσικές ομάδες από την Ευρωλίγκα μέχρι νεωτέρας

Τρίτη, 1 Μαρτίου, 2022

Θοδωρής Ακάλεστος

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι η απόφαση πάρθηκε σε έκτακτη ΓΣ, μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά και το τι θα γίνει στο μέλλον.Ήταν αναμενόμενο και έγινε τελικά πράξη. Σε έκτακτη γενική συνέλευση, το ΔΣ της Ευρωλίγκα, αποφάσισε την αποβολή των Ρωσικών ομάδων από τη συνέχεια της εφετινής Ευρωλίγκας.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι η απόφαση πάρθηκε σε έκτακτη ΓΣ, μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά και το τι θα γίνει στο μέλλον.

Στην ανακοίνωσή της τόνισε ότι εφόσον η κατάσταση δεν εμομαλυνθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, όλα τα παιχνίδια των Ρωσικών ομάδων στην κανονική περίοδο θα ακυρωθούν, για να προκύψει η τελική βαθμολογία.

Αναμφίβολα, η εξέλιξη αυτή δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα τις Ρωσικές ομάδες, αφού έχουν διατεθεί χρήματα για τα μπάτζετ των ομάδων που είναι αρκετά υψηλά. Να θυμίσουμε ότι ήδη από την ΤΣΣΚΑ έχουν αποχωρήσει τέσσερις παίκτες οι Σενγκέλια, Λούντμπεργκ, Γκριγκόνις και Φόϊγκτμαν, με την διοίκηση της ομάδας να μην παίρνει μέτρα εναντίον τους αρχικά.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Ευρωλίγκα, ήρθαν και οι ανακοινώσεις των FIFA, UEFA που αναφέρουν ότι και αυτές θέτουν εκτός διοργανώσεών τους τις Ρωσικές ομάδες μέχρι νεωτέρας.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, ο Ρωσικός αθλητισμός τίθεται σε πλήρη απομόνωση, αφού και η ΔΟΕ έχει συστήσει να μην γίνονται δεκτοί οι Ρώσοι αθλητές και αθλήτριες που θα θέλουν να αγωνιστούν με τη Ρωσική σημαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου