Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Βάζει τέλος στην «εξυγίανση» η ΟΥΕΦΑ: Έρχεται διοικούσα επιτροπή

Κυριακή, 13 Μαρτίου, 2022

Η μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη-Τσέφεριν φέρνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος σοβαρές εξελίξεις στην ΕΠΟ και το πολύπαθο, από την «εξυγίανση», ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βάζει τέλος στην «εξυγίανση» η ΟΥΕΦΑ: Έρχεται διοικούσα επιτροπή | tovima.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο σκοτεινή περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει. Το τέλος της «εξυγιαντικής» ΕΠΟ, που εδώ και μια πενταετία έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού το ελληνικό ποδόσφαιρο, δείχνει προδιαγεγραμμένο και η λύση έρχεται αρχικά από διοικούσα επιτροπή.

Η ΕΠΟ, αρχικά του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου και στη συνέχεια του «χαλίφη του νότου» με Δημητρίου-Φιλιππούση, έχει φέρει στα όρια της την ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ με αποκορύφωμα την προκλητική αγνόηση της Ολιστικής μελέτης.

Μια κίνηση που έφερε την σφραγίδα της Κυβέρνησης μετά από επαφές με τις διεθνείς συνομοσπονδίες αλλά αγνοείται επιδεικτικά από την «εξυγιαντική» ΕΠΟ που νομίζει πως μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Όχι για πολύ ακόμη όμως, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές αναφορικά με το ταξίδι του Γιώργου Γεραπετρίτη στη Νιόν και την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μια συνάντηση πριν περίπου 20 μέρες που είχε ως βασικό λόγο τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ. Όπως διέρρευσε έγινε κουβέντα και για την προσπάθεια της ΟΥΕΦΑ να μπλοκάρει αυτήν τη φορά με δικαστική απόφαση τη νέα προσπάθεια αναβίωσης του σχεδίου της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους για τη δημιουργία της περίφημης ευρωπαϊκής Σουπερλίγκας.

Όμως αυτό που μας απασχολεί πρωτίστως είναι αυτό που ουσιαστικά συμφωνήθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες για την επόμενη μέρα της ΕΠΟ. Και αυτό έχει να κάνει με την τοποθέτηση Διοικούσας Επιτροπής στην ομοσπονδία. Αυτό που φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνηθεί είναι πως με το τέλος του πρωταθλήματος και πριν τις εκλογές στην ΕΠΟ για τον νέο πρόεδρο θα υπάρξει διοικούσα επιτροπή που θα βάλει τέλος μια και καλή στην «εξυγίανση».

Στόχος είναι να βρεθούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι που να μην έχουν την παραμικρή εμπλοκή με τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία πέντε χρόνια. Ήδη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γίνονται συζητήσεις με υποψήφιους για την διοικούσα επιτροπή ώστε άμεσα να γίνουν οι κινήσεις από την ΟΥΕΦΑ. Δύο εξ αυτών μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έρθουν από το εξωτερικό.

Στην ΕΠΟ του Δημητρίου – Φιλιππούση σκέφτονται πως μπορούν να διασωθούν έχοντας μάλιστα ως εναλλακτικό σχέδιο την διενέργεια κανονικών εκλογών για να φανεί ότι υπάρχει αναβάπτιση της διοίκησης. Ότι όμως και να σκαρφιστούν όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποχαιρετίσουν το Πάρκο Γουδί και μια και καλή του ελληνικό ποδόσφαιρο…

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου