Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: «Έκοβαν το νερό και το ρεύμα στην υπερήλικη μητέρα του» – Τι λέει ο συνήγορος του μακελάρη (βίντεο)

Πέμπτη, 10 Μαρτίου, 2022

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ είπε πως δεν έγινε δεκτό στην παρούσα φάση το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. 

Ακούστε το άρθρο

Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα αποφάσισαν το μεσημέρι της Τετάρτης, την προσωρινή κράτηση του 60χρονου δράστη του στυγερού τετραπλού φονικού, στην Ανδραβίδα, με θύματα τους Αρμάντο και Μαρία Κλότσι, και τα δύο παιδιά τους, 1,5 και δύο ετών.

Ρεπορτάζ: Κώστας Γκελντής, Γιάννης Τσουκαλάς

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ είπε πως δεν έγινε δεκτό στην παρούσα φάση το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.


Ο κ. Ανδριόπουλος, αναφέρθηκε και στα κίνητρα του 60χρονου, τα οποία όπως είπε δεν είχαν να κάνουν με τα χίλια ευρώ, τα οποία χρωστούσε το ζευγάρι σε εκείνον, αλλά οι επαναλαμβανόμενες διενέξεις που είχαν μαζί του, σχετικά με προβλήματα που όπως ισχυρίζεται δημιουργούσαν στην μητέρα του. «Της έκλειναν το νερό και το ρεύμα», είπε συγκεκριμένα ο συνήγορος υπεράσπισης, και συνέχισε: «την ημέρα που τελέσθηκε το έγκλημα, η μητέρα του τον πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας, λέγοντας του πως δεν είχε ξανά νερό και ρεύμα, τότε εκείνος πήρε τηλέφωνο το ζευγάρι σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση, αλλά εκείνοι του επιτέθηκαν φραστικά. Τότε αποφάσισε να πάει στο σπίτι τους ώστε να μιλήσουν από κοντά. Αφού μπήκε στο σπίτι με δική του παραίνεση, ξεκίνησαν πρώτα μια λεκτική αντιπαράθεση η οποία μετατράπηκε σε συμπλοκή ανάμεσα στους τρεις τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο υπνοδωμάτιο, όπου τους πέταξε στο κρεβάτι και τους πυροβόλησε».

Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε πως ο καταδικασθείς, δεν είχε συνεργό, ενώ κανείς δεν τον υπέθαλψε. Ακόμη, είπε ότι ο 60χρονος μετά το έγκλημα βρισκόταν σε σύγχυση, περιπλανιόταν στην Πάτρα και ήθελε να ξεφορτωθεί το όπλο από πάνω του.

Ο κ. Ανδριόπουλος εξήγησε πως ο δράστης είχε βρει καταφύγιο σε ένα ψαροκάικο, όπως ήδη από χθες γράψαμε στο Patrisnews. Ενώ ο λόγος για τον οποίον γύρισε στην Ανδραβίδα, είπε πως ήταν ένα σκυλάκι, το οποίο ήταν μόνο του στο σπίτι και σκέφτηκε πως θα χρειαζόταν νερό και φαγητό.

Η πολυκατοικία στην Πάτρα

Όσο αφορά την πολυκατοικία, στης οποίας το λεβητοστάσιο είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος, ο συνήγορος του είπε πως την επέλεξε γιατί είχε τα κλειδιά της εισόδου, αφού πριν αρκετά χρόνια ένα κοντινό του πρόσωπο το οποίο έμενε εκεί, του τα είχε δώσει για να του κάνει κάποιες δουλειές όσο θα έλειπε.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου