Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ρωσία: Αντιπολεμικό μήνυμα στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης – «Μην πιστεύετε την προπαγάνδα» λέει εργαζόμενη του σταθμού

Τρίτη, 15 Μαρτίου, 2022

Το αντιπολεμικό κίνημα στη Ρωσία έφτασε μέχρι τα πλατό της δημόσιας τηλεόρασης

Ρωσία: Αντιπολεμικό μήνυμα στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης – «Μην πιστεύετε την προπαγάνδα» λέει εργαζόμενη του σταθμού | tovima.gr

ΗΡωσική κυβέρνηση έχει βρεθεί αντιμέτωπη με το αντιπολεμικό κίνημα της χώρας από την πρώτη στιγμή της εισβολής στην Ουκρανία. Οι συλλήψεις των διαδηλωτών έχουν ξεπεράσει τις 17.000 καθώς κινητοποιήσεις γίνονται διαρκώς σε πολλές πόλεις της χώρας.

Η αντίσταση στον πόλεμο έφτασε μέχρι τα πλατό της δημόσιας τηλεόρασης της Ρωσίας. Την ώρα του δελτίου ειδήσεων μία γυναίκα εισέβαλε στο πλατό κρατώντας πλατό που έγραφε «Όχι πόλεμος! Σταματήστε τον πόλεμο. Μην πιστεύετε στην προπαγάνδα. Σας λένε ψέματα εδώ!».

Δείτε το σχετικό βίντεο


Η γυναίκα που όπως μετέδωσε η ΕΡΤ είναι παραγωγός και εργάζεται στο κανάλι μεταφέρθηκε ήδη στο αστυνομικό τμήμα και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε ότι ντρέπεται για τη δουλειά της καθώς τα όσα μεταδίδονται για τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι απλώς η προπαγάνδα του Κρεμλίνου.

Το πρώτο κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα σχετικά με το περιστατικό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το TASS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου