Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

«Πέταξε» στα 6.19μ ο Ντουπλάντις – Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ

 Τρίτη, 8 Μαρτίου, 2022

Ο 22χρονος βελτίωσε τη δική του προηγούμενη κορυφαία επίδοση κατά ένα εκατοστό, όπως έκανε γνωστό η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

«Πέταξε» στα 6.19μ ο Ντουπλάντις – Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ | tovima.gr

Ο Σουηδός Αρμάντ Ντουπλάντις κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ τη Δευτέρα (7/03) υπερβαίνοντας τα 6.19μ στην τρίτη του προσπάθεια στο μίτινγκ κλειστού του Βελιγραδίου.

Ο 22χρονος βελτίωσε τη δική του προηγούμενη κορυφαία επίδοση κατά ένα εκατοστό, όπως έκανε γνωστό η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Ντουπλάντις είχε καταρρίψει την μέχρι τότε κορυφαία επίδοση του κόσμου που κατείχε ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί με 6.16μ, κάνοντας 6.17μ, ενώ στη συνέχεια «έσπασε» ξανά αυτό το ρεκόρ, μόλις μία εβδομάδα αργότερα, κατά ένα ακόμη εκατοστό.

Αφού έκανε το νέο ρεκόρ στο αγώνισμα τη Δευτέρα (7/03), ο νεαρός Σουηδός πανηγύρισε έξαλλα. Πλέον, ο Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής Ευρώπης του άλματος επί κοντώ του 2018 είναι πανέτοιμος να ολοκληρώσει το σετ των χρυσών μεταλλίων του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Γιουτζίν του Όρεγκον τον ερχόμενο Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου