Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Στις 26 Μαρτίου ο Αρχιεπίσκοπος στον Πύργο

 Δευτέρα, 14 Μαρτίου, 2022

Κλείδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία καθόδου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στον Πύργο.
Ακούστε το άρθρο

Κλείδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία καθόδου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στον Πύργο κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος στην Αθήνα.

Στις 26 Μαρτίου θα βρίσκεται στον Πύργο με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας για την«Γυναίκα του ‘60» που γίνεται στην πρωτεύουσα της Ηλείας μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκου Κοροβέση. Ο Αρχιεπίσκοπος κατά την παραμονή του στον Πύργο εκτός από την έκθεση στην οποία θα παραβρεθεί θα επισκεφθεί και τον Δήμο Πύργου μετά την πρόσκληση την οποία του απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Τάκης Αντωνακόπουλος.

«Στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο θα θέσω το θέμα των εκτάσεων που διεκδικούν οι Άγιοι Θεόδωροι Αροανίας στην Ηλεία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Δημαρχείο στις 26 Μαρτίου και τις επιπτώσεις που έχει στην τοπική κοινωνία», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνακόπουλος μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της ΟΡΤ Press-Room και στον Κώστα Κριετσιώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου