Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Σαρωτικός Ολυμπιακός διέσυρε τον ΠΑΟ (101-73)

Παρασκευή, 18 Μαρτίου, 2022

Τεράστια εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 101-73!

Σαρωτικός Ολυμπιακός διέσυρε τον ΠΑΟ (101-73) | tovima.gr

Καταιγιστικός. Απολαυστικός. Θρύλος για Final 4! Ο Ολυμπιακός με μια τεράστια εμφάνιση ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 101-73 για την 30η αγωνιστική της Euroleague και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την 4άδα και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια, με τον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ να απολαμβάνει θέαμα υψηλού επιπέδου και πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Τριφύλλι.

Μια ονειρική βραδιά για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, που έκαναν… πλάκα στους Πράσινους και έφτασαν με εμφατικό τρόπο σε μια επιβλητική νίκη. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν σαρωτικοί και βρέθηκαν ακόμα και στο +35 (95-60).

Μεγάλο παιχνίδι από τους γηπεδούχους, που έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +25 (38-13), έκαναν οι Κώστας Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ, οι οποίοι είχαν από 16 πόντους, με τον διεθνή γκαρντ μάλιστα να… αγγίζει το double double έχοντας 9 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, από 13 είχαν οι Κώστας Παπανικολάου, Χασάν Μάρτιν και Μουσταφά Φαλ, με τον Γάλλο να κατεβάζει και 6 ριμπάουντ, ενώ άλλους 10 πρόσθεσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Από τον Παναθηναϊκό, που έζησε έναν… εφιάλτη στο ΣΕΦ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μέικον με 23, ενώ 18 είχε ο Παπαγιάννης και 16 ο Νέντοβιτς, με όλους τους υπόλοιπους να έχουν κάτω από 6!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου