Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Super Bowl: Σκάρλετ Γιόχανσον και Κόλιν Τζοστ σε ξεκαρδιστική διαφήμιση για την Alexa

 Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, 2022

Mary Papenfuss

Δεν είναι καλή ιδέα, καταλήγει το ζευγάρι.

Η πρωταγωνίστρια του «Avengers» Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σύζυγος της και παρουσιαστής της εκπομπής «Weekend Update» Κόλιν Τζοστ, φέρνουν τη σχέση τους σε πρώτο πλάνο με μια χιουμοριστική διαφήμιση της Amazon που θα προβληθεί κατά την διάρκεια του Super Bowl LVI, με την Alexa να διαβάζει το μυαλό τους.

Όταν ο Κόλιν Τζοστ, για παράδειγμα ρωτάει τη Σκάρλετ Γιόχανσον αν απολαμβάνει τις ερωτικές σκηνές στα γυρίσματα με ωραίους άνδρες, εκείνη απαντά: «Είναι το χειρότερο», με την Alexa να παίζει το τραγούδι των Fleetwood Mac «Little Lies».

Ενώ λίγο αργότερα, όταν κατά την διάρκεια επίσημου δείπνου στο σπίτι με φίλους, ένα από τους συνδαιτυμόνες ρωτάει τη Σκάρλετ Γιόχανσον αν το ψωμί το έψησε η ίδια, εκείνη περηφανεύεται για τη συνταγή που χρησιμοποίησε, με την Alexa να την «προδίδει» ότι το αγόρασε έτοιμο και ότι ο Κόλιν Τζοστ ξέχασε στο αυτοκίνητο τα στρείδια για πέντε ώρες, με τους καλεσμένους να αντιδρούν αναλόγως. 

Αποδεικνύεται ότι μια Alexa που ξέρει ακριβώς τι σκέφτονται δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αφού φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα απ′ ό,τι υπέθεταν. 

Το Super Bowl LVI διεξάγεται την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, στο στάδιο SoFi, στο Ίνγκελγουντ της Καλιφόρνια, με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς να αντιμετωπίζουν τους Λος Άντζελες Ραμς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου