Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

NYT: Η Johnson & Johnson διακόπτει την παραγωγή του εμβολίου της

 Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, 2022

Ankur Banerjee

Εκλεισε το μοναδικό εργοστάσιό της που παράγει χρησιμοποιήσιμες παρτίδες του εμβολίου της για την COVID-19.

Η Johnson & Johnson έκλεισε χωρίς τυμπανοκρουσίες στα τέλη του περασμένου έτους το μοναδικό εργοστάσιο της που παράγει χρησιμοποιήσιμες παρτίδες του εμβολίου της για την COVID-19, ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι άτομα που γνωρίζουν την απόφαση.

Η διακοπή είναι προσωρινή, καθώς το εργοστάσιο στο Λάιντεν της Ολλανδίας αναμένεται να αρχίσει να παράγει ξανά το εμβόλιο μετά από μερικούς μήνες, όπως ανέφερε το δημοσίευμα των NYT. Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι δεν ήταν σαφές εάν η παύση λειτουργίας θα έχει αντίκτυπο στις προμήθειες εμβολίων, λόγω των αποθεμάτων που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τους ΝΥΤ, Η εγκατάσταση, στην ολλανδική πόλη, αντ′ αυτού παρασκευάζει ένα πειραματικό αλλά δυνητικά πιο κερδοφόρο εμβόλιο για την προστασία από έναν άλλον ιό. 

Remaining Time 0:00
 

Η φαρμακοβιομηχανία τον περασμένο μήνα προέβλεψε κέρδη έως και 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις του εμβολίου της για την COVID-19 το 2022, ένα άλμα της τάξεως του 46%, έχοντας κακή απόδοση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Η εταιρεία ανέφερε πωλήσεις 2,39 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το εμβόλιο κατά της COVID το 2021, χάνοντας τον στόχο των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είχε θέσει, σε ένα έτος που χαρακτηρίστηκε από μπερδέματα στην κατασκευή, ανησυχίες για την ασφάλεια και άνιση ζήτηση για ένα εμβόλιο που κάποτε διαφημιζόταν ως πολλά υποσχόμενο εργαλείο για τον εμβολιασμό πληθυσμών σε δύσκολα προσβάσιμες περιοχές.

Καθώς το εργοστάσιο στο Λάιντεν είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας, ενδέχεται να μειωθεί η προσφορά του εμβολίου της J&J κατά μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις, ανέφερε το δημοσίευμα των NYT.

Αν και άλλες εγκαταστάσεις έχουν μισθωθεί από την εταιρεία για την κατασκευή του εμβολίου, αυτές είτε δεν είναι ακόμη σε λειτουργία είτε δεν έχουν λάβει ρυθμιστική έγκριση για να κάνουν το εμβόλιο, πρόσθεσε η αμερικάνικη εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου