Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Σκληρή απάντηση Αβραμόπουλου σε ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis

ΑΘΗΝΑ. Η ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη οριστικά και αρχειοθέτησε την υπόθεση Novartis και ως προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, όσο και ως προς τον Αδωνι Γεωργιάδη, το κόμμα ωστόσο της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανήλθε ζητώντας εξηγήσεις για «αδιευκρίνιστα ποσά» που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους. Σε απάντησή του, χθες, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε κατηγορηματικά τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του αποδεικνύουν ότι επιχειρούν να καθοδηγήσουν, να ελέγξουν, και να υπαγορεύσουν στην Δικαιοσύνη τις επιδιώξεις τους εναντίων των πολιτικών τους αντιπάλων και δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι η εποχή αυτή έχει λήξει οριστικά με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Είναι όμως άξιο επισήμανσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο πρόεδρός του αναγορεύονται ως υπερασπιστές των κατηγορουμένων Τουλουπάκη-Βαξεβάνη και λοιπών, την στιγμή που αυτοί καλούνται να απολογηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για την διάπραξη βαρύτατων κακουργηματικών πράξεων. Φοβούνται άραγε κι άλλες αποκαλύψεις;».

Ο ίδιος προσέθεσε: «Οσον με αφορά από την αρχή σεβάστηκα, σέβομαι κι εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για περισσότερο από 8 χρόνια έλεγξε εξονυχιστικά όλες τις συγκεκριμένες υποθέσεις που είχαν να κάνουν με τις συκοφαντίες ανώνυμων κουκουλοφόρων και τις έθεσε 2 φορές ομόφωνα στο αρχείο και συνεπώς δεν πρόκειται να ανοίξω κανέναν διάλογο με εκείνους που κατηγορούνται από την Δικαιοσύνη για σύσταση συμμορίας. Τον λόγο για αυτούς έχει πλέον η Δικαιοσύνη και μόνο. Τίθεται όμως το ερώτημα, τι ζητά ο κ. Τσίπρας από τον κ. Πρωθυπουργό; Να παρέμβει στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και να υπαγορεύσει τις αποφάσεις της όπως έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;».

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου