Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Ο Aλέκος Γιούρντας αναλαμβάνει χρέη City Clerk στο Δημαρχείο της Βοστώνης.

 Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου, 2022

Photo: March 25th, 2021 Στο Δημαρχείο της Βοστώνης όπου δόθηκε το proclamation

Από Αριστερά: Κώστας Τραβαγιάκης Α' Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας, Αλέκος Γιούρντας Boston City Hall Clerk, Μιρέλλα Κουκούτση, Αναπληρωτής Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη, Βασίλειος Καυκάς Πρόεδρος Ομοσπονδίας, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Β' Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας.

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την Τετάρτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια της Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, ότι ο μέχρι τώρα βοηθός City Clerk στο Δημαρχείο της Βοστώνης προήχθη στη θέση του Clerk.  

Με την ανακοίνωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα.  Ένας Έλληνας που με το ήθος και την συμμετοχή του στα κοινά τιμάει τον Ελληνισμό.  Πριν λίγους μήνες ο Αλέκος με την σύζυγό του ήταν στη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο ενώ στο παρελθόν ήταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας της Βοστώνης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς μόλις τελείωσε η συνεδρίαση έστειλε στον κ. Γιούρντα το εξής μήνυμα: “Alex, I heard the good news.  Congratulations.  Best of luck from me and the Federation”.

Τουτέστιν: Αλέξ, άκουσα τα καλά νέα.  Συγχαρητήρια.  Καλή τύχη από εμένα και την Ομοσπονδία».  Ο κ. Γιούρντας απάντησε σε λίγα λεπτά και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.  Διευκρίνισε ότι τοποθετήθηκε σαν προσωρινός Clerk (υπεύθυνος των εργασιών του Δημαρχείου) και ότι σε λίγες εβδομάδες ελπίζει ότι θα γίνει μόνιμος στη θέση αυτή.  

Ιεραρχικά είναι ο υπ αριθμό 3 στο Δημαρχείο της Βοστώνης μετά την Δήμαρχο, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Αλέκος Γιούρντας είναι απόφοιτος του Boston University. Bachelor στις Πολιτικές Επιστήμες και πήρε το Masters από το Suffolk University – Sawyer School of Management.

Ήταν αξιωματούχος στο Σύλλογο Greek Spirit of Boston και κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ.  Βραβεύτικε από την Ομοσπονδία πριν τρία χρόνια, στον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέττης στη Βοστώνη.

Θερμά Συγχαρητήρια

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου