Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Τελείωσε την καριέρα του ο τερματοφύλακας των Boston Bruins, Tuukka Rask

 Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου, 2022

BOSTON (CBS) — ο Tuukka Rask τερμάτισε την προσπάθεια επιστροφής του. Ο τερματοφύλακας των Bruins ανακοίνωσε την αποχώρησή του την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Rask επιχείρησε μια επιστροφή με τους Bruins αυτή τη σεζόν αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να επισκευάσει ένα σχισμένο labrum ισχίου το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους με τη Βοστώνη τον Ιανουάριο. Ο 34χρονος τερματοφύλακας της ομάδας χόκεϊ της Βοστώνης εμφανίστηκε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, πηγαίνοντας 2-2 με 4,28 γκολ έναντι μέσου όρου.

"Κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων εβδομάδων, συνειδητοποίησα ότι το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που χρειάζεται για να παίξω στο επίπεδο που περιμένω από τον εαυτό μου και ότι οι συμπαίκτες μου και οι οπαδοί του Bruins αξίζουν", έγραψε ο Rask. "Ως εκ τούτου, με βαριά καρδιά ανακοινώνω την αποχώρησή μου από το παιχνίδι του χόκεϊ.”

Ο Rask πέρασε ολόκληρη την 15ετή καριέρα του με τους Bruins και θα πάει ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της ομάδας. Αποσύρεται ο ηγέτης όλων των εποχών της Βοστώνης σε νίκες με 308, και το 0,9210 ποσοστό αποκρούσεων που είναι το δεύτερο στην ιστορία της ομάδας, πίσω μόνο από τον Tim Thomas .9214.

Ο Rask κέρδισε το τρόπαιο Vezina ως ο καλύτερος τερματοφύλακας του NHL για τη σεζόν 2013-14, όταν ήταν 36-15-6 με 2.04 GAA και 0,930 ποσοστό. αποκρούσεων

Ο Rask βοήθησε τους Bruins να κάνουν τα πλέι-οφ σε επτά από τις 15 χρονιές, συμπεριλαμβανομένων τριών τελικών εμφανίσεων του Stanley Cup. Οι Bruins το κέρδισαν το 2011 όταν ο Rask ήταν εφεδρικός στον Thomas, πριν ο Rask οδηγήσει την ομάδα στους τελικούς του κυπέλλου τόσο το 2013 όσο και το 2017.

"Ποτέ δεν ήθελα να παίξω για οποιαδήποτε άλλη ομάδα", έγραψε την Τετάρτη. "Είμαι τόσο περήφανος που φορούσα το Spoked-B για όλη μου την καριέρα και δεν θα το είχα άλλο τρόπο.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου