Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ανταπόκριση των ομογενών στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Αντριας Καλλιάρα

 Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, 2022

ΒΟΣΤΩΝΗ. Με προθυμία προσήλθαν για τα τεστ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο της Θεολογικής Σχολής, ομογενείς αμφοτέρων των φύλων και διαφόρων ηλικιών από τη Βοστώνη και τα προάστια, για να βοηθήσουν την Αντρια Καλλιάρα προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης βλαστοκυττάρων για την σωτήρια μεταμόσχευσης της.

Όπως έγραψε ο «Ε.Κ.» στις 15 Φεβρουαρίου όλα πήγαιναν καλά για την 49χρονη ομογενή Αντρια Καλλιάρα από τη Νέα Ιερσέη κι η ευτυχία ήταν διάχυτη στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Κωνσταντίνο και τα δυο παιδιά τους εφηβικής ηλικίας, τη Σοφία και τον Νικόλαο, ώσπου τον Αύγουστο του 2021 πήγε για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις της, το λεγόμενο check-up, και διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφής λευχαιμία.

Η διευθύντρια του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου στήνει με τις συνεργάτιδες της την πινακίδα που οδηγεί τους επισκέπτες στο χώρο του Μαλιωτείου για το τεστ βλαστοκυττάρων για την Αντρια Καλλιάρα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙ
Ο ΚΕΝΤΡΟ

Στην συνέντευξη της στον «Ε.Κ.» είχε πει, πως, «δεν είχα καθόλου συμπτώματα, απλώς πήγα για το check up και καθώς καταλαβαίνετε συγκλονίσθηκα όταν άκουσα ότι έχω αυτή την τρομερή ασθένεια».

Το τεστ για την διαπίστωση αν κάποιος είναι συμβατός δότης είναι πολύ απλός. Εάν επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.swab4andrea.com μπορεί να πάει στην ενότητα που λέγει πώς μπορώ να κάνω τεστ και ακολουθήσει τις οδηγίες για να λάβει δωρεάν ένα μάκτρο σε θήκη (swab kit) στο σπίτι. Όταν λάβει το μάκτρο θα σκουπίσει αμφότερα τα μάγουλα και θα το επιστρέψει στον εσώκλειστο φάκελο ταχυδρομικώς το οποίο θα έχει πληρωμένο γραμματόσημο. Τα αποτελέσματα συνήθως βγαίνουν σε τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου