Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Πεντάγωνο: Δεν πιστεύουμε ότι έχει παρθεί απόφαση για εισβολή στην Ουκρανία – Στην Ευρώπη ο υπ. Άμυνας των ΗΠΑ

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, 2022

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, οι ΗΠΑ δεν πιστεύουν ότι ο Πούτιν έχει λάβει οριστική απόφαση για εισβολή στην Ουκρανία

Ουπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη για ένα ταξίδι με σταθμούς το Βέλγιο, τη Λιθουανία και την Πολωνία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι δήλωσε ότι ο Όστιν θα συναντήσει ηγέτες σε κάθε μία από αυτές τις χώρες, ενώ θα επισκεφθεί επίσης Αμερικανούς στρατιώτες στην Πολωνία. Στις Βρυξέλλες ο Λόιντ Όστιν θα έχει επαφές με συμμάχους του ΝΑΤΟ.

Στις Βρυξέλλες ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

«Ο υπουργός αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες. Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Ο Κίρμπι συμπλήρωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει πάρει την τελική του απόφαση για να εισβάλει στην Ουκρανία, αλλά ότι θα μπορούσε να κινηθεί ακόμη και χωρίς προειδοποίηση, ενώ συνεχίζει να ενισχύει τις στρατιωτικές δυνατότητές του κατά μήκος των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου