Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Πυρά Κοντονή κατά ΣΥΡΙΖΑ για τον Ποινικό Κώδικα

Πεμπτη, 3 Φεβρουαρίου, 2022

Μουστάκα Μίνα

Ο Στ. Κοντονής έδωσε σήμερα συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα που διενεργεί την έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του, ότι υπήρξαν σκοπιμότητες στη μετατροπή του αδικήματος της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα


Άκραιο σημείο διαπλοκής της πρώην κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της ολιγαρχίας χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής την ψήφιση του Ποινικού Κώδικα. Ο πρώην υπουργός έδωσε σήμερα συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα που διενεργεί την έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του, ότι υπήρξαν σκοπιμότητες στη μετατροπή του αδικήματος της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα, μία εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές του 2019.

Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου, ο κ. Κοντονής δήλωσε:

«Εδωσα σήμερα διευκρινίσεις που μου ζητήθηκαν από την εισαγγελική αρχή σχετικά με το ζήτημα της ψήφισης του νέου Ποινικό κώδικα και θέλω να σας αναφέρω ότι όσα είχα πει την προηγούμενη φορά στην κατάθεσή μου, ισχύουν απολύτως.

»Αποτελεί ακραίο σημείο διαπλοκής της πρώην κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της ολιγαρχίας, ο τρόπος με τον οποίο μεθοδεύτηκε και ψηφίστηκε ο νέος ποινικός κώδικας και θέλω να επαναλάβω και αυτό: Ορισμένοι οι οποίοι οργάνωσαν και μεθόδευσαν αυτή την διαδικασία να μην κρύβονται πίσω από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή, γιατί όσο προσπαθούν να κρύβονται, τόσο αποκαλύπτονται οι ευθύνες τους.

Απαντώντας σε ερώτηση αν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά ο κ. Κοντονης δήλωσε ότι αναφέρθηκε σε όσα του ζήτησε να διευκρινίσει ο κ. Εισαγγελέας.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου