Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Η μητέρα του Αλέξανδρου Λάμπη ήταν στο γήπεδο την στιγμή που κατέρρευσε ο 22χρονος

 Πεμπτη, 3 Φεβρουαρίου, 2022

Η μητέρα του άτυχου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπη βρισκόταν στις κερκίδες του γήπεδου, την ώρα που ο γιος της κατέρρευσε στην αναμέτρηση απέναντι στην Ερμιονίδα.

Σοκαρισμένο είναι εδώ και λίγες ώρες το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έπειτα από την είδηση της απώλειας του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπη, ο οποίος κατέρρευσε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με την Ερμιονίδα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο άτυχος νεαρός έχασε τις αισθήσεις του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Η μοίρα δεν έπαιξε άσχημο παιχνίδι μόνο στον 21χρονο παίκτη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο πρόωρα. Ήταν σκληρή και για τη μητέρα του Λάμπη, η οποία ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και μαζί τον γιο της που είχε επιλεγεί στην αρχική ενδεκάδα της Ηλιούπολης από τον Βαγγέλη Χαντέ.

Ωστόσο είδε τον άτυχο Αλέξανδρο να πέφτει στο χορτάρι να μην επανέρχεται και στο τέλος να χάνει ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου