Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη: Αναζητούν τα ίχνη 20χρονου που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία

 Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου, 2022

Βρήκαν άσυλο στην Ελλάδα οι Τούρκο-Αλβανοί χωρίς να σέβονται τους νόμους της χώρας.  Το ίδιο και άλλοι από τις ανατολικές χώρες.  Τους κάνανε Έλληνες με συντάξεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εις βάρος των Ελλήνων!  Η γριούλα τηλεφώνησε για να βάλει μέσον να την εγγράψουν σαν οικονομικό μετανάστη γιατί δεν τα βγάζει πέρα με τα 265 ευρώ που παίρνει το μήνα, ενώ οι «λήσταρχοι» καλά περνάνε, με τα ακριβά αυτοκίνητα και την ντόλτσε βήτα.  Εύχομαι η δικαιοσύνη να αναλάβει και να διεκπεραίωση το έργο της γιατί αρκετά με τους λαθραίους.  Ναι λαθραίοι είναι που μπήκαν στο ξέφραγο αμπέλι.

Κατά την αναζήτηση, στο πλαίσιο των ερευνών, ο 20χρονος δεν εντοπίστηκε εντός Ελλάδας, πιθανολογείται δε ότι βρίσκεται στην πατρίδα του

Συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών στη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Επί του παρόντος, σύμφωνα με πληροφορίες, για την επίθεση στον 19χρονο δεν έχει ταυτοποιηθεί άλλο άτομο, πέρα από τον 23χρονο ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για την υπόθεση.

Νωρίτερα πηγές του Υπ. Προστασίας του Πολίτη διέψευδαν δημοσιεύματα περί ταυτοποίησης υπόπτου για τη δολοφονία Καμπανού. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες υπάρχει ένα άτομο που δεν εντοπίστηκε από τις εν εξελίξει έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και εμπλέκεται σε παρόμοια επίθεση με μαχαίρι εις βάρος οπαδών του Άρη που διαπράχθηκε τον Μάρτιο του 2019, σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας του Αλκη Καμπανού.

Στο πλαίσιο εκείνης της υπόθεσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ένας Έλληνας, γεννηθείς το 2000. Σε μεταγενέστερο χρόνο είχαν ταυτοποιηθεί για την ίδια επίθεση ο 23χρονος Αλβανός που σήμερα κρατείται ως ύποπτος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και δύο ακόμη Αλβανοί, εις βάρος των οποίων εκκρεμούν δικαστήρια.

Ένας από τους δύο Αλβανούς αναζητήθηκε χθες Παρασκευή στο πλαίσιο των ερευνών, προκειμένου να εξεταστεί. Κατά την αναζήτηση το συγκεκριμένο άτομο, ηλικίας 20 ετών και φίλος του 23χρονου κατηγορούμενου, δεν εντοπίστηκε εντός Ελλάδας, πιθανολογείται δε ότι βρίσκεται στην πατρίδα του. 

Βάσει πληροφοριών του ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν στην διάθεση τους βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται ο 20χρονος να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας, καθώς επίσης και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται κοντά στον σύνδεσμο όπου μετέβησαν, μετά τη δολοφονία, ο 23χρονος κατηγορούνενος και άλλα άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο επεσήμανε ότι υπάρχει ένα άτομο, τα χαρακτηριστικά του οποίου προσομοιάζουν σε αυτά του 20χρονου και για αυτό οι αρχές μετέβησαν στο σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να τον υποβάλλουν σε μια άτυπη εξέταση, ωστόσο διαπίστωσαν ότι μία ημέρα νωρίτερα έφυγε για την Αλβανία.

Όπως εκτιμάται, ο 20χρονος πέρασε οδικώς τα σύνορα από τον συνοριακό σταθμό στην Κρυσταλλοπηγή, πριν αναζητηθεί στο πλαίσιο των ερευνών και ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων. Ο 20χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περιγράφεται ως σκληρός οπαδός του ΠΑΟΚ, με τις αρχές να αναζητούν τα ίχνη του, προκειμένου να εξεταστεί στο πλαίσιο των ερευνών.

Λ. Οικονόμου: Αν κάποιος διέφυγε υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες

Νωρίτερα, ερωτηθείς αν έχουν βάσει οι πληροφορίες για διαφυγή υπόπτου στο εξωτερικό, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου ανέφερε ότι «το θέμα είναι σε πλήρη εξέλιξη διέπεται από το πλαίσιο της μυστικότητας και εκ της θέσεώς μου δεν θα μπορούσα να αναφερθώ, μπορώ όμως να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε γρήγορα και συντεταγμένα συνεχίζει με τον ίδιο εντατικό ρυθμό και για τη σύλληψη των υπολοίπων που πήραν μέρος στη συμπλοκή».

«Αν κάποιος διέφυγε υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες για την κίνηση όλων εκείνων των διαδικασιών για να λογοδοτήσει ο κάθε δράστης στη δικαιοσύνη», πρόσθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου