Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Αταλάντα – Ολυμπιακός (2-1): Όλα ανοιχτά για τους «16» - Ήττα του ΠΑΟΚ στη Δανία (1-0)

 Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, 2022

Ο Ολυμπιακός ήλεγχε το παιχνίδι, προηγήθηκε, από το… πουθενά βρέθηκε πίσω στο σκορ, είδε έναν περίεργο διαιτητή, αλλά στον Πειραιά θα είναι αλλιώς…

Αταλάντα – Ολυμπιακός (2-1): Όλα ανοιχτά για τους «16» | tovima.gr

Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός ήλεγξε το παιχνίδι με την Αταλάντα και βρέθηκε να προηγείται με τον Τικίνιο (16′), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά με τον Τζιμσίτι (61′, 63′) και γύρισαν τούμπα τον αγώνα, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον έξτρα γύρο του Europa League.

Ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από την κακή διαιτησία του Σάντρο Σέρερ, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην φύγει η ομάδα του Πειραιά με θετικό αποτέλεσμα από το Μπέργκαμο.

Παρά την εχθρική διαιτησία του Σέρερ, οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι έχουν την ποιότητα για να κοντράρουν στα ίσια την Αταλάντα, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το 2-1 αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στους «16», με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την ανατροπή στη ρεβάνς του Γ. Καραϊσκάκης (24/2). Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς με τον κόσμο στο πλευρό της θα ψάξει την ανατροπή, που θα της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

---------------------------------

Ζόρια για τον ΠΑΟΚ στη Δανία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν απείλησε ποτέ τη Μίντιλαντ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Ήττα του ΠΑΟΚ στη Δανία (1-0) | tovima.gr

Δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα ο ΠΑΟΚ στο σημερινό πρώτο παιχνίδι του στην Δανία απέναντι στη Μίντιλαντ, στα πλέι οφ του Europa Conference League. Το τελικό 1-0 με γκολ του Άντερσον από το 20ο λεπτό αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ γενικά έκανε μία μέτρια εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι διατήρησε σε υψηλό ποσοστό την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε πολλά ρήγματα και σημαντικές ρυζόγαλο ευκαιρίες στην εστία των γηπεδούχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου