Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Η πρωθυπουργός της Σερβίας ζητά εξηγήσεις από τον Τζόκοβιτς

  Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, 2022

Η Άνα Μπρνάμπιτς τόνισε πως ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις δημόσιες εμφανίσεις του, την περίοδο που ήταν θετικός στον κοροναϊό

Η πρωθυπουργός της Σερβίας ζητά εξηγήσεις από τον Τζόκοβιτς | tovima.gr

Ηυπόθεση Τζόκοβιτς παραμένει στην κορυφή της αθλητικής (και όχι μόνο) επικαιρότητας , όπως στην κορυφή του παγκοσμίου τένις βρίσκεται ο Σέρβος τενίστας. Το… σίριαλ με την κράτηση του Νόλε στην Αυστραλία, το ενδεχόμενο απέλασής του και το αν τελικά θα αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Open έχει εξελιχθεί σε θέμα με μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις λόγω φυσικά και της δημοφιλίας του Τζόκοβιτς.

Την στιγμή λοιπόν που όλοι περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων στην Αυστραλία, η πρωθυπουργός της Σερβίας, Άνα Μπρνάμπιτς κάλεσε τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου να δώσει εξηγήσεις για ένα μείζον θέμα.7

Την παρουσία του σε δύο δημόσιες εκδηλώσεις, την περίοδο που ο Τζόκοβιτς (κατά δήλωση του) νοσούσε με κορωνοϊό. Δύο εμφανίσεις τις οποίες έχει παραδεχθεί με δηλώσεις του ο Σέρβος σταρ, με την πρωθυπουργό της Σερβίας να τονίζει χαρακτηριστικά.

«Ελπίζω η απόφαση ν’ ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Η αβεβαιότητα που επικρατεί δεν κάνει καλό ούτε στον Τζόκοβιτς αλλά ούτε και στο τουρνουά.

Εγώ δεν είμαι αισόδοξη ούτε απαισιόδοξη για την υπόθεση, αλλά σε ότι αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις του Τζόκοβιτς ένα είναι σίγουρο. Παραβίασε τους νόμους καθώς ήταν θετικός στον κοροναϊό και έκανε δύο δημόσιες εμφανίσεις.

Πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις. Δεν γνωρίζω πότε έμαθε ότι είναι θετικός, αλλά πρέπει να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες».

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, σύμφωνα με το οποίο αμφισβητείται η ημερομηνία διενέργειας του PCR τεστ που έκανε ο Σέρβος τενίστας. Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, ο Τζόκοβιτς έκανε το τεστ στις 26 Δεκεμβρίου και όχι στις 16, όπως είχε ισχυριστεί η πλευρά του κορυφαίου αθλητή.

Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν είναι πότε έκανε το τεστ ο Τζόκοβιτς και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις και την απόφαση του δικαστηρίου στην Αυστραλία.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου