Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ

 Θοδωρής Ακάλεστος

Αναβλήθηκαν οι αγώνες Άρη-Ατρόμητου και Παναιτωλικού-Λαμίας.

Κανονικά συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με την απόφαση που πήρε σήμερα σε τηλεδιάσκεψη του ΔΣ, αλλά με αλλαγές στο πρωτόκολλο.

Εκτός από τα επτά κρούσματα για να υπάρχει αναβολή ενός αγώνα, όταν το άρθοισμα των θετικών τεστ μαζί με όσους είναι σε καραντίνα να είναι αννιά, αλλά να υπολογίζεται σε αυτά και ο πρώτος προπονητής. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπει ειδική πρόβλεψη για τους γκολκίπερ ώστε να μην προκύπτει πρόβλημα όταν μία ομάδα έχει 2 ή 3 θετικούς στον ιό γκολκίπερ. Όλες οι τροποποιήσεις θα τεθούν υπόψη της ΓΓΑ, αλλά μέχρι τότε θα ισχύει το πρωτόκολλο που ήδη υπάρχει,

Παράλληλα όμως ανακοινώθηκε ότι αναβάλονται οι αγώνες Άρη-Ατρόμητου και Παναιτωλικού-Λαμίας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Ο λόγος φυσικά είναι τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό. Αναβλήθηκαν επίσης τα πρωταθλήματα υποδομών της Σούπερ Λιγκ, Κ15, Κ17 και Κ19.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να ανασταλούν μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2022 τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League K15, K17 και K19. Το Πρωτάθλημα Super League Interwetten συνεχίζεται κανονικά.

Συζητήθηκαν στο Δ.Σ. εισηγήσεις από τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League για προτεινόμενες τροποποιήσεις του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ, οι οποίες θα τεθούν υπόψη των αρμοδίων φορέων για την επικαιροποίησή του από τη ΓΓΑ, με πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων. Σημειώνεται ότι μέχρι να εγκριθεί το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο από τη ΓΓΑ, ισχύει το από 19/11/2021 Πρωτόκολλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου