Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Νέοι μπελάδες για Τζόκοβιτς!

 Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου, 2022

Ερευνάται το πώς εισήλθε στην Ισπανία πριν ταξιδέψει για Αυστραλία

Η αναίρεση της ακύρωσης της ταξιδιωτικής του βίζας όπως αποδείχθηκε ήταν μία πρόσκαιρη χαρά και πλέον ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζώντας ως ελεύθερος πολιορκημένος στη Μελβούρνη νιώθει την πίεση απ’ όλες τις πλευρές.

Μια πίεση που έγινε αφόρητη μετά τη δημόσια ομολογία του ότι έδωσε δια ζώσης συνέντευξη αν και γνώριζε ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, αλλά και για τα μισόλογα σχετικά με ανάλογη παρουσία του σε εκδήλωση τένις στο Βελιγράδι και τα λάθη στη συμπλήρωση των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά την είσοδο του στην Αυστραλία.

Κι αν μέχρι τώρα η αγωνία του είχε να κάνει με την επικείμενη απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας Άλεξ Χοκ (με το σύνολο των διεθνών ΜΜΕ να θεωρεί ότι θα τον απελάσει από τη χώρα), πλέον πρέπει να έχει στο μυαλό του και την ισπανική κυβέρνηση που έχει αρχίσει έρευνα εναντίον του!

«Για το θέμα της ταξιδιωτικής μου δήλωσης, έχει αναφερθεί από την μεριά μου και της ομάδας μου, όπως είπα και τους αρμόδιους μετανάστευσης κατά την άφιξη μου, και ο ατζέντης μου ζήτησε συγνώμη για το λάθος που έκανε να σημειώσει το μη σωστό κουτάκι, σχετικά με τα προηγούμενα ταξίδια μου πριν πάω στην Αυστραλία. Ήταν ένα ανρθώπινο λάθος και όχι με πρόθεση. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς εν μέσω μία παγκόσμιας πανδημίας και καμιά φορά αυτά τα λάθη συμβαίνουν. Σήμερα η ομάδα μου έδωσε επιπλέον πληροφορίες στην Κυβέρνηση της Αυστραλίας για να ξεκαθαρίσει το θέμα», έγραψε στο μακροσκελές μήνυμα του μέσω instagram ο Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης επιβεβαιώνοντας εμμέσως (επίσημα το έκανε στα έγγραφα που κατέθεσε) ότι από το Βελιγράδι ταξίδψε στη Μαγιόρκα (στις 31/12) κι από εκεί (στις 3/1) ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αυστραλία.

Αν και ακόμη δεν είναι γνωστό για το αν η έρευνα ξεκίνησε μετά από αίτημα των Αυστραλών ή αν οι ισπανικές αρχές μετά την παραδοχή του Σέρβου ξεκίνησαν από μόνες τους τη σχετική διαδικασία, το σίγουρο είναι ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και η αστυνομία απέστειλε ερωτήματα στο Υπουργείο Εξωτερικών και Υγείας για το αν ο Τζόκοβιτς εισήλθε νόμιμα στη χώρα καθώς δεν έχει εμβολιαστεί και έχει παραδεθχεί δημοσίως ότι είχε νοσήσει.

Επίσης είναι δεδομένο ότι ο Τζόκοβιτς δεν ζήτησε να πάρει κάποια ιατρική εξαίρεση από την ισπανική πρεσβεία στο Βελιγράδι, οπότε η πλευρά του Σέρβου θα πρέπει να ετοιμάσει ένα φάκελλο με νέα δικαιολογητικά για τις ισπανικές αρχές κινδυνεύοντας να αποκτήσει πρόβλημα εισόδου και σε μια δεύτερη χώρα…

Κι όσο κι αν διατρανώνει συνεχώς την πίστη του, ίσως θα πρέπει να θυμηθεί ποιος του έκανε ποδαρικό στο 2022 και να τον… αποτρέψει από το να κάνει ξανά τα επόμενα χρόνια, μ’ όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες…

Πηγή:  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου