Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Οικονόμος ο Γιώργος ο Τράγκας

 Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Λες να χρησιμοποιούσε και επιδοτήσεις από το Ελληνικό Κράτος στα ΜΜΕ, όπως ατέλεια χάρτου κλπ γιά να αγορασει ακίνητα ανά τον κόσμο;  'Αραγε γνωρίζουν οι "αν-αρμόδιοι" ελεγκτές του Ελληνικού Δημοσίου που πάνε τα δις επιδοτήσεις στα ΜΜΕ, αλλά και σε άλλους τομείς;

Στη γριούλα που έφτιαχνε και πουλούσε κάλτσες για να

 ζήσει της έβαλαν πρόστιμο οι "αχαΐρευτοι"...

paneliakos.com

Κάπου πήρε το μάτι μου (το καλό, αυτό που βλέπει και μακριά) ότι άνοιξε η διαθήκη του μακαρίτη του Γιώργου του Τράγκα. Είδα για πολλά μετρητά, είδα για ακίνητα και μάλιστα για πολλά και πολυτελή (πολυτελέστατα για την ακρίβεια) στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας, στο Μαϊάμι, στη Νέα Υόρκη (στο Μανχάταν παρακαλώ), ακόμα και στο Λας Βέγκας. Τελικά, πολύ επικερδής επιχείρηση το αντιμνημόνιο. Πουλάς σανό στους ακροατές και τους αναγνώστες σου για τους ξένους που «μας πίνουν το αίμα» και εσύ με έναν περίεργο και μαγικό τρόπο μαζεύεις εκατομμύρια και πηγαίνεις και τα επενδύεις στις χώρες τους. Κακεντρέχειες θα πει κάποιος. Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος άμα κάνει χρηστή διαχείριση του μισθού του, άμα είναι οικονόμος και δεν κάνει σπατάλες δεξιά και αριστερά να αγοράσει πέντε-έξι επαύλεις στα πιο ακριβά σημεία του πλανήτη; Αυτό έλειπε. Φαντάζομαι, όμως, ότι όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι με πορεία ανάλογη του Γιώργου του Τράγκα που δεν έχουν καταφέρει να μαζέψουν ούτε το ένα εκατοστό της περιουσίας του θα αναρωτιούνται τι έκαναν λάθος τόσα χρόνια και δεν πέτυχαν όπως αυτός. Κρίμα, αν ζούσε ίσως κάποια στιγμή να αποκάλυπτε το μυστικό του. Πλέον το πήρε μαζί του.

Υ.Γ: Μπορείτε μήπως να υπολογίσετε πόσα ακίνητα θα αγόραζε στην Ελλάδα της δραχμής ο Γιώργος ο Τράγκας ο οποίος είχε δώσει φιλότιμο αγώνα το 2015 μαζί με την πρώτη φορά Αριστερά να εγκαταλείψουμε το ευρώ και να κόψουμε δικό μας νόμισμα;

Για να ξέρουμε τι λέμε

Και βγαίνει ο Παύλος ο Πολάκης και λέει ότι έχει δίκιο στο θέμα της ταβέρνας διότι τον στηρίζει ο ιδιοκτήτης της. Μα έλεος. Ποιον θα υποστήριζε ο ιδιοκτήτης; Τους αστυνομικούς που του έκοψαν το πρόστιμο ή τον Πολάκη που τον υποστηρίζει στο να σβηστεί το πρόστιμό του, συν το γεγονός ότι ο τελευταίος είναι τακτικός πελάτης του και πιθανότατα τρώει τον περίδρομο φτιάχνοντας και τους ανάλογους λογαριασμούς; Aρα ποιος ταβερνιάρης θα διακινδύνευε να δυσαρεστήσει έναν τέτοιο πελάτη και να τον χάσει; Για να ξέρουμε τι λέμε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου