Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Η Μόνα Λίζα των σπιτιών: Πόσο πωλείται η πιο ακριβή έπαυλη των ΗΠΑ

 Σάββατο, 8 Ιανουαρίου, 2022

Φωτ.  Marc Angeles / Unlimited Style Real Estate Photography μέσω CNN

Το πολυτελές σπίτι θα βγει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα από τον οίκο Concierge Auctions, με τιμή εκκίνησης τα 295 εκατ. δολάρια.   

Χτισμένο πάνω σε έναν λόφο διαθέτει υπέροχη θέα, η οποία εκτείνεται έως τον ωκεανό και την πόλη του Λος Άντζελες. Η κατασκευή του διήρκησε περίπου 10 χρόνια και συγκαταλέγεται στα λεγόμενα mega-mansion, δηλαδή στις πολύ μεγάλες μονοκατοικίες. 

Για τους μεσίτες, το «The One» θεωρείται η «Μόνα Λίζα των σπιτιών», καθώς με διαφορά αποτελεί το πιο εντυπωσιακό και επιβλητικό οίκημα στην περιοχή. 

The sprawling mansion was designed by Paul McClean, whose residences have been home to major celebrities.

Ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι ο πρώτος ένοικος του σπιτιού, καθώς μέχρι πρότινος δεν είχε βγει στην αγορά.  

Σίγουρα, πάντως, θα είναι πολύ τυχερός, καθώς θα έχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί: κέντρο διασκέδασης, σπα, αυλή, χώρους άθλησης, κινηματογράφο, μπόοουλινγκ, πισίνες και πολλά άλλα, όπως για παράδειγμα ένα κελάρι με 10.000 μπουκάλια κρασιού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κύριο υπνοδωμάτιο έχει έκταση 510 τετραγωνικών μέτρων, δηλαδή το διπλάσιο μέγεθος από ένα μέσο αμερικανικό σπίτι. 

Originally valued at $500 million,

Το «The One» σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Paul McClean, ο οποίος έχει φροντίσει για τη στέγαση πολυάριθμων αστεριών της σόου μπιζ, όπως η Beyoncé και ο Jay Z, ο Avicii και ο Calvin Klein. 

Μέχρι στιγμής, ελάχιστα ακίνητα στον κόσμο έχουν πουληθεί σε τιμή άνω των 295 εκατ. δολαρίων, όπως για παράδειγμα το Chateau Louis XIV στη Γαλλία, το La Belle Epoque στο Μονακό και το Pollock’s Path Estate στο Χονγκ Κονγκ. 

* Όλες οι φωτογραφίες έχουν πηγή: Marc Angeles / Unlimited Style Real Estate Photography μέσω CNN

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου