Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν -- αλλά δεν συνειδητοποίησε ότι κέρδισε!

  Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να δουλέψει πολύ για να νικήσει τον Μπενουά Παϊρέ στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν – τόσο πολύ που αμέσως μετά τη νίκη του, δεν συνειδητοποίησε καν ότι ο αγώνας είχε τελειώσει!

Ωστόσο, ενώ οι οπαδοί σηκώθηκαν για να χειροκροτήσουν τον Τσιτσιπά αυτός αντί να σπεύσουν στπ δίχτυ για να χαιρετήσει τον αντίπαλο και πανηγυρίσει, ο έλληνας τεννίστας κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του γηπέδου σαν να περίμενε ένα άλλο σερβίς.

Όταν άκουσε την ανακοίνωση του διαιτητή για τη νίκη του τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν νικητής και γρήγορα γύρισε, με έκπληξη στο πρόσωπό του, για να φτάσει στο δίχτυ για να σφίξει το χέρι του Paire και στη συνέχεια να ξεκινήσει μια σωστή γιορτή της νίκης του.

Ηνίκη του Τσιτσιπά ήταν στα παιχνίδια: 6-3 7-5 6-7(2) 6-4 

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει τον Τέιλορ Φριτς στον επόμενο γύρο, αφού ο Αμερικανός νίκησε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ σε πέντε ΣΕΤ το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου