Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει ξενοδοχείο στην Ελλάδα

 Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Σε ένα από τα πιο φημισμένα νησιά της χώρας.

VIA ASSOCIATED PRESS
Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρόκειται να ανοίξει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Ελλάδα αυτή την άνοιξη σύμφωνα με το Travel + Leisure Magazine.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ξενοδοχείο De Niro’s Nobu θα ανοίξει στη βορειοανατολική ακτή της Σαντορίνης στο Ημεροβίγλι.

Το Nobu Hotel and Restaurant θα διαθέτει ένα επώνυμο Nobu Restaurant, πολυτελές σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε υπερυψωμένες βίλες με πισίνα, που η καθεμία προσφέρει πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το ξενοδοχείο θα απέχει επίσης μόλις 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης και θα βρίσκεται κατά μήκος του φημισμένου μονοπατιού πεζοπορίας που εκτείνεται μεταξύ της Οίας και των Φηρών, της πρωτεύουσας της Σαντορίνης.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και θα συνεργαστούμε με την τοπική κοινότητα για αυτό το συναρπαστικό έργο», δήλωσε ο Τρέβορ Χόρουελ, ο διευθύνων σύμβουλος της Nobu Hospitality, σε μια δήλωση στο Travel + Leisure.

«Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους προορισμούς στον κόσμο για την σπάνια ομορφιά της, φημίζεται για τη χαρακτηριστική κουζίνα της, την αρχιτεκτονική της με φόντο τους απόκρημνους βράχους και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό. Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής του Nobu σε αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό.»

Πηγή: GreekCityTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου