Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Παναθηναϊκός: Πράσινο φως για τον Βοτανικό. Λες να γίνει... "του Βοτανικού ο μάγκας";

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, 2022

Σημαντική είδηση για το φλέγον ζήτημα των «πρασίνων».


Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό στο πολύ σημαντικό θέμα του Βοτανικού! Η Ευρωπαϊκή Ένωση άναψε το… πράσινο φως, δίνοντας τη συγκατάθεσή της για να γίνει πράξη το πάγιο αίτημα του Ερασιτέχνη.

Αυτό που ζητούσε ο Ερασιτέχνης, ήταν να μεταφερθούν στον Βοτανικό τα δικαιώματα που διατηρεί η ομάδα στη Λεωφόρο (15% επί των εισιτηρίων και των διαφημίσεων) για διάστημα 49 χρόνων και όχι για 15+15, όπως προβλέπει ο υπάρχων νόμος.

Όπως διαρρέεται από κυβέρνηση και Δήμο, το αίτημα των «πρασίνων» έγινε αποδεκτό από την Ευρωπαϊκή Ενωση, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Πιθανότατα, ο νέος νόμος θα ψηφιστεί στις αρχές του 2022, όταν και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Θυμίζουμε, πως μόλις χθες, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αποκάλυψε πως σύντομα θα προχωρήσει η δημοπράτηση του Βοτανικού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά το πέρας των 49 χρόνων, θα υπάρχει η δυνατότητα νέας συμφωνίας μεταξύ Ερασιτέχνη και Πολιτείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου