Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Αμερικανίδα ΥΦΥΠΕΞ: Κρίσιμος ο ρόλος της Ελλάδας για την ασφάλεια και την σταθερότητα στην Ευρώπη

 Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου, 2022

Μήπως όταν ακούμε τέτοια λόγια πρέπει να σκεπτόμαστε;  Κάπως έτσι είχε πει και ο Γουίνστον Τσώρτσιλ "Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν Ήρωες, Αλλά οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες".  Μόλις λίγα χρόνια μετά "έριξαν" την Ελλάδα σε εμφύλιο πόλεμο.  Απλά, να μη ξεχνάμε. 

Η Γουέντι Σέρμαν αναφερόμενη στην επικοινωνία της με τον Νίκο Δένδια επαναλαμβάνει τη δέσμευση της Ουάσιγκτον να υποστηρίξει τους Συμμάχους και τους εταίρους της στο NATO

«Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τους Συμμάχους και τους εταίρους μας στο NATO και να επιλύουμε τις διαφορές με διπλωματία», σημείωσε η Γουέντι Σέρμαν σε ανάρτηση της στο Twitter μετά την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής συνομιλίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι δύο πλευρές συζήτησαν για τη σημασία της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας αλλά και του συντονισμού μεταξύ των νατοϊκών συμμάχων για την αποτροπή της ρωσικής επιθετικότητας.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, «τόνισαν τη σημασία της προώθησης της αλληλεγγύης και της σταθερότητας στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Η υφυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισαν επίσης τη σημασία του συνεχούς συντονισμού μεταξύ των Συμμάχων και των εταίρων του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας πρωτοφανών οικονομικών μέτρων για την αποτροπή της Ρωσίας από περαιτέρω στρατιωτική δράση και επιθετικότητα».

Υπενθυμίζεται πως ο Ν. Δένδιας σε ανάρτησή του νωρίτερα, επισήμανε πως ενημέρωσε την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για την πρόσφατη προκλητική ρητορική της Τουρκίας και πως συνομίλησαν σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία και στα Δυτικά Βαλκάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου