Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Αντιδράσεις για τη μικρού μήκους ταινία «Ξεπαρθενών» με σκηνή σεξ στην Ακρόπολη

 Κυριακή, 9 Ιανουαρίου, 2021

Ξεφύγανε... Ασυνείδητοι…

Ούτε ιερό, ούτε όσιο...

Ε, λοιπόν, δεν θα αγωνιζόμαστε για αυτή την Ελλάδα

κ. Μητσοτάκη, πολιτική και πολιτειακή ηγεσία…

καταδικάστε εδώ και τώρα και... τιμωρήστε.  Ντροπή!!!

paneliakos.com

Προκαταρκτική εξέταση από το ΥΠΠΟΑ. Οι σκηνές στον αρχαιολογικό χώρο γυρίστηκαν παράνομα.  

EUROKINISSI

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η μικρού μήκους ταινία «Ξεπαρθενών» στην οποία καταγράφεται σκηνή σεξ μεταξύ δύο ανδρών στην Ακρόπολη.

Η ταινία, που πιθανώς έχει γυριστεί με κινητό και είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο, προκάλεσε και την αντίδραση του ΥΠΠΟΑ, το οποίο με ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι «διενεργείται προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες», καθώς οι σκηνές στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης γυρίστηκαν παράνομα.

Ειδικότερα, το ΥΠΠΟΑ αναφέρει: «Για τις συγκεκριμένες σκηνές προφανώς δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν προσφέρεται για κανενός είδους ακτιβιστική ή άλλη δραστηριότητα, η οποία προσβάλλει και συμπεριφέρεται ασεβώς στο μνημείο.

Με εντολή της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες».

HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου