Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Άρτα – Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

 Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου, 2022

Οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο 16χρονος δείχνουν να βελτιώνεται η κατάστασή του.

Κερδίζει τη μάχη για τη ζωή, ο 16χρονος που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας μετά τον βαρύ τραυματισμό του, όταν αυτοπυροβολήθηκε μόλις κατάλαβε ότι σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

Ο νεαρός αποσωληνώθηκε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, η οξυγόνωση των πνευμόνων του είναι πολύ καλή και εδώ και λίγες ώρες αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Παράλληλα, οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο 16χρονος δείχνουν να βελτιώνεται η κατάστασή του.

Σημειώνεται πως τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα μπορούν να μιλήσουν με ασφάλεια για την πορεία της υγείας του.

Η τραγωδία

Ο 16χρονος Γιάννης είχε πάει με μια παρέα 8 κυνηγών, την επομένη της πρωτοχρονιάς, για κυνήγι αγριογούρουνου προς το μικρό φράγμα της Άρτας. Κάποια στιγμή ο 16χρονος έκανε λάθος και πυροβόλησε και σκότωσε ακαριαία των αγαπημένο 33χρονο θείο του και αδερφό του πατέρα του.

Ο νεαρός μόλις συνειδητοποίησε τι έκανε, δεν άντεξε και έστρεψε το όπλο στο στήθος του και αυτοπυροβολήθηκε. Μάλιστα αυτό έγινε μπροστά στα μάτια του πατέρα του ο οποίος άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου