Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία στην Άρτα: Χαροπαλεύει ο 16χρονος που σκότωσε τον θείο του

  Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, 2022

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Άρτας, νοσηλεύεται ο 16χρονος που σκότωσε κατά λάθος το θείο του.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η μητέρα του νεαρού, μάχη με τον καρκίνο δίνει εδώ και χρόνια ο παππούς του.

Ένα «μαύρο σύννεφο» πένθους έχει απλωθεί από χθες (02.01.2022) στο χωριό Μεσόπυργο της Άρτας, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν ο θείος και ο ανιψιός, Γιώργος και Γιάννης.

Οι δύο τους, είπαν στο newsit.gr, άνθρωποι που τους γνώριζαν πολύ καλά, πήγαιναν συχνά για κυνήγι. Τίποτα όμως δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 16χρονος πυροβόλησε τον 33χρονο θείο του γιατί τον πέρασε για θήραμα.

Ο θείος και ανιψιός, μαζί με τον πατέρα του ανήλικου, είχαν πάει στην περιοχή Μικρό Φράγμα της Άρτας για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα.

Οι κυνηγοί μοιράστηκαν σε δύο ομάδες και έστησαν τις ενέδρες τους σε απόσταση περίπου 5 λεπτών η μια από την άλλη. Ο 16χρονος είχε πάει μαζί με τον 33χρονο θείο του, ενώ το όπλο το είχε πάρει από τον άλλο αδερφό του πατέρα του.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και άκουσαν τον 16χρονο να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια».

Ο πατέρας του ανήλικου ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο σημείο του περιστατικού και είδε πεσμένο στο έδαφος τον αδερφό του, καθώς είχε πυροβοληθεί στην πλάτη.

Ο 16χρονος που είχε υποστεί σοκ είχε στραμμένη την κάννη του όπλου, πάνω από το νεκρό θείο του και φώναζε «εγώ τον σκότωσα, τον χτύπησα».

Μπροστά στα μάτια του πάτερα του, ο ανήλικος έστρεψε την κάννη του όπλου προς το στήθος του και αυτοπυροβολήθηκε. Ο πατέρας του που δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα διαδραματίζονταν, κραυγάζοντας έλεγε: «Γιατί παιδί μου; Γιατί;».

Ο 16χρονος, που είναι μαθητής Β’ λυκείου, μένει μαζί με την οικογένεια του στην Άρτα, ενώ εκεί έμενε και ο νεκρός θείος του. Ο 33χρονος εργάζονταν με σύμβαση στο δήμο της Άρτας, ενώ ασχολούνταν με το κυνήγι και το ψάρεμα. Ήταν ανύπαντρος ενώ είχε άλλα πέντε αδέρφια, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας του 16χρονου αγοριού.

Ο 58χρονος πατέρας των έξι αδερφών, εδώ και χρόνια, δίνει μάχη με τον καρκίνο, ενώ ο 16χρονος περιμένει σε λίγες ημέρες να έρθει στη ζωή και το αδερφάκι του, καθώς η μητέρα του είναι έγκυος στον όγδοο μήνα.

Εκτός από τον πατέρα του 16χρονου συνελήφθη για παράβαση το νόμου περί όπλων και ο άλλος θείος του από τον όποιο είχε πάρει το όπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου