Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Χάπι Pfizer: Οι ΗΠΑ παρήγγειλαν δόσεις για τη θεραπεία 10 εκατ. Αμερικανών

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, 2021

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει παραγγείλει αρκετές δόσεις του φάρμακου της Pfizer κατά του κορωνοϊού για τη θεραπεία 10 εκατομμυρίων Αμερικανών, δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει παραγγείλει αρκετές δόσεις του φάρμακου της Pfizer κατά του κορωνοϊού για τη θεραπεία 10 εκατομμυρίων Αμερικανών, δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε αισιόδοξος μετά τα δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα η Pfizer για το αντιιικό φάρμακό της για την Covid-19.

«Ο εμβολιασμός και το αναμνηστικό εμβόλιο παραμένουν τα σημαντικότερα εργαλεία που διαθέτουμε για να σώσουμε ζωές. Αλλά αν αυτή η θεραπεία εγκριθεί, και από τη στιγμή που θα γίνουν ευρέως διαθέσιμα τα χάπια, θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, στην πορεία μας για να βγούμε από την πανδημία», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανακοίνωσή του.

Νωρίτερα, η Pfizer ανακοίνωσε ότι το αντιιικό χάπι κατά της COVID-19 συνεχίζει να εμφανίζει αποτελεσματικότητα 89% στην αποτροπή νοσηλειών και θανάτων σε ασθενείς υψηλού κινδύνου και πρόσφατα εργαστηριακά δεδομένα υποδηλώνουν ότι το φάρμακο διατηρεί την αποτελεσματικότητά του κατά της γρήγορης εξάπλωσης του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον του κορωνοϊού.

Με πληροφορίες από Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου