Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Greek Heritage Night στο κλειστό γήπεδο των Boston Celtics, TD Garden. Με νίκη της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Βοστώνης 117 - 103 εναντίον των Milwaukee Bucks του Γιάννη και Θανάση Αντεντοκούμπο.

  Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, 2021



Βρεθήκαμε στο κλειστό γήπεδο όπου ήταν κατάμεστο από 19,500 θεατές εκ των οποίων αρκετές χιλιάδες ήταν Έλληνες επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι.

Το Εθνικό Ύμνο της Αμερικής έψαλε Ελληνο-αμερικανίδα νοσοκόμα από την Billerica, ενώ βραβευτικε και ο Ελληνικής καταγωγής προπονητής ποδοσφαίρου από το Lowell Θεόδωρος Μπούρας.

Πριν αρχίσει ο αγώνας Ελληνόπουλα, δύο ομάδες νέων, (αγόρια και κορίτσια) χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν έναν αγώνα ολίγων λεπτών και απέσπασαν τα χειροκροτήματα των θεατών.

Στις οθόνες είδαμε στιγμιότυπα από αρκετούς Έλληνες και Ελληνίδες, μεταξύ αυτών του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου, Ταμία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και της οικογένειας του Δημήτρη Ματθαίου, την σύζυγό του Δέσποινα και τον εγγόνο του Δημήτρη.

Στο ημίχρονο το χορευτικό της Μητροπόλεως Βοστώνης  με παραδοσιακές Ελληνικές στολές χόρεψαν τρεις Ελληνικούς χορούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου