Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Αποχωρεί από το «Fox News» ο Κρις Γουάλας

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο βετεράνος παρουσιαστής του «Fox News», Κρις Γουάλας (Chris Wallace), ανακοίνωσε την Κυριακή πως αποχωρεί από το δίκτυο μετά από 18 χρόνια και είναι «έτοιμος για μια νέα περιπέτεια».

Ο Γουάλας προέβη στην ανακοίνωση στο τέλος της εβδομαδιαίας εκπομπής του, την «Fox News Sunday», αναφέρει το «Associated Press» στο σχετικό δημοσίευμά του.

«Μετά από 18 χρόνια αυτή είναι η τελευταία μου ‘Fox News Sunday’. Είναι η τελευταία φορά και το λέω με πραγματική λύπη, θα συναντηθούμε και πάλι. Δεκαοκτώ χρόνια πριν, τα αφεντικά εδώ στο ‘Fox’ υποσχέθηκαν πως δεν θα παρέμβουν ποτέ σε κάποιον καλεσμένο που έφερνα ή σε ερώτηση που έκανα. Και, κράτησαν αυτή την υπόσχεση».

Ο74χρονος Γουάλας δήλωσε ότι ήταν «ελεύθερος να κάνω τα καλύτερα ρεπορτάζ σύμφωνα με τις δυνατότητές μου, να καλύπτω τις ιστορίες που θεωρώ πως ήταν σημαντικές, να ζητώ από τους ηγέτες της χώρας μας να λογοδοτούν. Ηταν μια σπουδαία πορεία», είπε.

Πρόσθεσε, ακόμα, ότι φεύγει μετά από τόσα χρόνια, επειδή «θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να πάω πέρα από την πολιτική και όλα τα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και ελπίζω να με ακολουθήσετε».

Ο Γουάλας θεωρούνταν μεθοδικός, ισορροπημένος και ποτέ επιδεικτικός, σε αντίθεση με τον πατέρα του Μάικ, τον θρυλικό ρεπόρτερ του «60 Minutes» που είχε τη φήμη του παρουσιαστή που κανείς δεν ήθελε να αντιμετωπίσει.

Πηγή: «Associated Press»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου