Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Βουλή – Διαγράφτηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

 Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε, με απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.Βουλή – Διαγράφτηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής | tovima.gr

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε, με απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σχετική επιστολή του κ. Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Βουλής ανέγνωσε νωρίς το βράδυ, στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού 2022, ο αντιπρόεδρος του σώματος Οδ. Κωνσταντνόπουλος.

«Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ ότι ο βουλευτής κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας στην επιστολή του προς τον κ. Τασούλα.

Νωρίτερα  ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αποκάλεσε «δολοφόνους» τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με αφορμή την αντιμετώπιση της πανδημίας και το ζήτημα με τους θανάτους εντός κι εκτός ΜΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον βουλευτή να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς κάτι που δεν έγινε και έτσι πήρε την απόφαση της διαγραφής από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου