Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Διπλωματικό μποϊκοτάζ και από τη Βρετανία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Πεκίνου

  Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Την πλάτη τους γυρνούν ακόμη η Αυστραλία και ο Καναδάς.

Διπλωματικό μποϊκοτάζ από τη Βρετανία κατά των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Κίνα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, στο κοινοβούλιο την Τετάρτη, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να παρευρεθούν υπουργοί ή αξιωματούχοι στη διοργάνωση.

Την ίδια απόφαση έλαβαν λίγο αργότερα ο Καναδάς και η Αυστραλία.

Τη Δευτέρα ο Λευκός Οίκος είχε τονίσει στο ίδιο μήκος κύματος ότι αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ θα μποϊκοτάρουν τους επερχόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, εξαιτίας της ωμότητας της Κίνας απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα - αν και οι Αμερικανοί αθλητές να επιτρέπεται να ταξιδέψουν για να αγωνιστούν.

  
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Πιεζόμενος από δύο διαφορετικούς βουλευτές σχετικά με το εάν η Βρετανία θα ακολουθήσει το παράδειγμά των ΗΠΑ, ο Τζόνσον είπε: «Θα υπάρξει ουσιαστικά διπλωματικό μποϊκοτάζ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, δεν αναμένεται να παρευρεθούν υπουργοί και αξιωματούχοι».

«Δεν νομίζω ότι τα αθλητικά μποϊκοτάζ είναι λογικά και αυτή παραμένει η πολιτική της κυβέρνησης», διευκρίνισε ο Τζόνσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου