Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Ο Κατρίνης αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην ΚΟ

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Βουλευτής Ηλείας θα είναι σαν αρχηγός του κόμματος αφού ο Νίκος Ανδουλάκης δεν είναι βουλευτής στην Ελληνική Βουλή

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται ότι «κλείδωσε» το σχήμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόεδρος της ΚΟ φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατρίνης. Στις 16:00 o Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει τις εισηγήσεις του για τα πρόσωπα της ΚΟ.

Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα πραγματοποιείται ραντεβού Ανδρουλάκη με τον Χάρη Καστανίδη το όνομα του οποίου συζητείται για τη θέση του β’ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη επιλογή, για τη θέση του β’ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου παίζουν τα ονόματα του Γ. Φραγγίδη που στήριξε τον Ανδρουλάκη ή του Γ. Μουλκιώτη από την πλευρά Παπανδρέου.

Γραμματέας της ΚΟ θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα η Λίτσα Λιακούλη, που ήταν από τα πρόσωπα που στήριξαν ενθέρμως τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ στο τραπέζι βρίσκεται και το όνομα της Νάντιας Γιαννακοπούλου και της Χαράς Κεφαλίδου από την πλευρά Λοβέρδου για να αναλάβουν τη θέση της αναπληρώτριας γραμματέας της ΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου