Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Πέθανε η δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου από κορονοϊό

 Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, 2021

Μητέρα του ηθοποιού Νίκου Αγγελή.

       FACEBOOK/NIKOLAS ANGELIS

Επειτα από μάχη με τον κορονοϊό η δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου πέθανε, σε ηλικία 69 ετών, την περασμένη Πέμπτη (16/12).

Την είδηση έκανε γνωστή ο γνωστός ηθοποιός, γιός της εκλιπούσας, Νίκος Αγγελής.

0 seconds of 0 secondsVolume 0%
 

Η Ευγενία Χριστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952 και μετά το πέρας των γυμνασιακών της σπουδών στο Β’ Γυμνάσιο Θηλέων, φοίτησε στο γαλλικό τμήμα του St. George Commercial College for Girls.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε από το Γραφείο Τύπου της Ενώσεως Ξενοδοχείων Ελλάδος το 1972, ενώ συγχρόνως έγραφε και το έντυπο της Ενώσεως, την «ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ». Από το 1973 έως το 1978 εργάστηκε στη σύνταξη των περιοδικών «ΤΑΞΙΔΙ» και «ΚΡΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» του Μανόλη Δουλγεράκη. Το 1978, διετέλεσε αρχισυντάκτης του περιοδικού “SORED” και το 1979, διευθύντρια παραγωγής του εκδοτικού οίκου «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ» του Παύλου Μπακογιάννη. Από το 1980, εργάστηκε στο περιοδικό «ΟΜΑΔΑ» του Οργανισμού Λαμπράκη ως συντάκτρια και βοηθός ύλης. Κατόπιν, εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΒΗΜΑ», «ΓΝΩΜΗ», «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» καθώς και στη δημόσια τηλεόραση, ως επικεφαλής του τμήματος του εξωτερικού δελτίου της ΕΡΤ2 και συγχρόνως, παρουσιάστρια ειδήσεων.

Η Ευγενία Χριστοπούλου επέδειξε συνέπεια και επαγγελματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της, ενώ υπήρξε επιμελής, εργατική και παράδειγμα συναδελφικής αλληλεγγύης. Πολυμήχανη και πολυτάλαντη, ασχολήθηκε με επιτυχία με πολλά είδη ρεπορτάζ, όπως το ρεπορτάζ των υπουργείων Δημοσίων Έργων, Εμπορίου και Εθνικής Άμυνας, το ελεύθερο αλλά και το αθλητικό, γεγονός που σαφώς καταδεικνύει το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων της, που την ανέδειξαν σε μια καταξιωμένη επαγγελματία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, συλλυπείται βαθύτατα τον γιο της Νίκο Αγγελή και τους οικείους της. Η κηδεία της Ευγενίας Χριστοπούλου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.

(με πληροφορίες από ΕΣΗΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου