Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Αποθέωση του Ντέμη σε Μανωλά και Ολυμπιακό – «Δίδυμο εθνικής ομάδας στα στόπερ»

 Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακ


ΟΟλυμπιακός έντυσε πάλι στα ερυθρόλευκα τον Κώστα Μανωλά, σε μια μεταγραφή που έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας.

Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε χθες, ανακοινώθηκε και αποθεώθηκε από το κοινό της ομάδας, σε μια μεταγραφή που αποτελεί θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Και ενισχύει σε τεράστιο βαθμό την άμυνα του Ολυμπιακού.

Εκεί στάθηκε και ο Ντέμης Νικολαΐδης ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Μανωλά στην εκπομπή της Nova στην οποία εμφανίζεται.

Έκανε λόγο για ένα αμυντικό δίδυμο επιπέδου Εθνικής με τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά, ενώ μίλησε για έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο του Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός έχει δίδυμο στα στόπερ εθνικής ομάδας. Δύο παίκτες με καριέρα στο εξωτερικό, έμπειροι. Βέβαια, υπάρχει κι ένας Σισέ, ο οποίος δεν ξέρω πώς θα βγει από την ενδεκάδα, αλλά είναι καλό να έχεις τέτοια προβλήματα.

Αν γίνει τελικά και το Κόπα Άφρικα, θα χρειαστούν και περισσότεροι παίκτες. Ίσως γι’ αυτό έγινε αυτή η μεταγραφή. Ο Μανωλάς είναι αμυντικός κι έπαιξε στο καλύτερο αμυντικά πρωτάθλημα που υπάρχει (Serie A). Το θέμα είναι να δέσει με τον Σωκράτη ή με τον Σισέ. Ή θα παίξουν με τρεις; Καλός πονοκέφαλος για τον Μαρτίνς» είπε μεταξύ άλλων ο Νικολαΐδης.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου