Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Τηλεπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» κατηγορείται για «εκδικητική πορνογραφία»

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, 2021

ΑΘΗΝΑ. Αναυδη έχει μείνει η ελληνική κοινή γνώμη από την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, συμπαρουσιαστής μιας δημοφιλούς σατιρικής εκπομπής της τηλεόρασης, της «Ράδιο Αρβύλα», κατηγορείται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του.

Οι συμπαρουσιαστές του ανακοίνωσαν κατά την έναρξη της εκπομπής τους το βράδυ της Δευτέρας την καταγγελία, η οποία είχε προκαλέσει σάλο τις προηγούμενες ώρες στο Διαδίκτυο, όπου είχε διαδοθεί, και γνωστοποίησαν ότι τερματίζουν την συνεργασία τους μαζί του.

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα», είπε ο επικεφαλής της εκπομπής απευθυνόμενος στους τηλεθεατές και συνέχισε: «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη».

Η καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση αρχικά στο Instagram και αναδημοσίευση στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση αναφέρει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συμμετέχει σε καθημερινή εκπομπή μεγάλου καναλιού, δημοσίευσε στο Διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τις στιγμές σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Οπως αναφέρει η ανώνυμη αυτή ανάρτηση, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του παρουσιαστή, ωστόσο στη συνέχεια εκείνος την προσέγγισε ξανά και την έπεισε να αποσύρει τη μήνυση και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με την ανάρτηση, λίγο καιρό αργότερα ο παρουσιαστής είπε στην γυναίκα πως «δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε», αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος για Φεβρουάριο του 2022.

Οι συμπαρουσιαστές του στο «Ράδιο Αρβύλα» κατά την έναρξη της εκπομπής του το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσαν επίσημα ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει από εδώ και πέρα και πως με λύπη ενημερώθηκαν για την καταγγελία.

Η ανακοίνωση του «ΑΝΤ-1»

«Ο ‘ΑΝΤ-1’ διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του ‘Ράδιο Αρβύλα’ και ‘VINΥΛΙΟ’, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Συγγνώμη ζητά ο ίδιος

Δήλωση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής έκανε την Τρίτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του.

«Εκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Εκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ηταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου