Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Σήμερα η όμορφη εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο» στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο της Βοστώνης

 Κυριακή, 12-12-21

Μέσα σε λίγες ημέρες οργανώθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας σε συνεργασία με το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο το Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα που θα γίνει στις 5:00μμ ώρα Βοστώνης και θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το διαδίκτυο (βλέπε κωδικό σύνδεσης) αλλά και από την ΕΡΤ3.

«Είναι ένα Φως μέσα στο σκοτάδι» είπε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Καυκάς που ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της γιορτής και προτρέπει όλο τον Ελληνισμό να την παρακολουθήσει από το διαδίκτυο ή την Ελληνική τηλεόραση.  

Δυστυχώς στο Μαλιώτειο δεν μπορείτε να το παρακολουθήστε δια ζώσης γιατί ο περιορισμένος αριθμός των θεατών έχει συμπληρωθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Δυστυχώς η υπεύθυνη της βραδιάς δεν μπορεί να παρουσιάσει το πρόγραμμα λόγω κωραναϊού οπότε την τελευταία στιγμή επιστρατεύτηκε ο κ. Κώστας Τραβαγιάκης Α’ Αντιπρόεδρος. 

Θα κάνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και παρέμβαση – χαιρετισμό ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης.

TODAY Free Live

 HTTPS://YOUTU.BE/CT9CWYQ2RPK

Christmas Holiday Concert from Boston

Please RSVP to Events@hchc.edu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου