Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Αυτοί οι επώνυμοι και μορφωμένοι που δεν υπακούον στις εντολές των ειδικών μου θυμίζουν αυτούς που σκαρφαλώνουν σε κατσάβραχα χωρίς λόγο, παθαίνουν ατύχημα και μετά θέλουν το ελικόπτερο για διακομηδή.  Να τους λυπηθούμε;

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η μεταφορά στο νοσοκομείο Αγρινίου του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά που νοσεί από κορωνοϊό. Μετά από δύο ημέρες που αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα τελικά πείσθηκε από το περιβάλλον του να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να του παρασχεθεί βοήθεια δεδομένου ότι έχει επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας, κλήθηκε το ΕΚΑΒ το ΕΚΑΒ αφού η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί και έπρεπε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Όμως το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφθασε στην κατοικία του, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει,

Ο μητροπολίτης όπως έχει γίνει ήδη γνωστό παρουσίασε τα πρώτα ήπια συμπτώματα στις 21 Νοεμβρίου και παραμένει στην οικία του δίχως εμβολιασμό κατά της covid-19.

Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης  Αιτωλίας μαζί με τον Κυθήρων οι οποίοι δεν τήρησαν την ομόφωνη απόφαση της ΔΙΣ για μέτρα κατά τις Ακολουθίες του Πάσχα, κατηγορήθηκαν  για ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας, κλήθηκαν στην Συνοδική Επιτροπή για όσα έγιναν το Πάσχα. Παραπέμφθηκαν  για καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, θεολογική πλάνη για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

Η γνωμάτευση της Συνοδικής Επιτροπής επί των Δογματικών και Νομοκανονικών ζητημάτων, διαπίστωσε απειθαρχία προς τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, παραπέμποντας τους δύο Αρχιερείς για: Καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, απειθαρχία Θεολογική πλάνη και ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

Πηγή: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου