Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Καταντάει επικίνδυνος ο κ. Τσίπρας

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Αρης Παπαδόπουλος

Τι εννοεί ο Τσίπρας όταν λέει ότι καλεί τις Ελληνίδες και Ελληνες να ανατρέψουν την κυβέρνηση;

Ονειρεύεται σταλινισμούς; Ονειρεύεται καθημερινές διαδηλώσεις πορωμένων ΣΥΡΙΖΑίων; Θα επιστρατεύσει τους αναρχοαυτόνομους να αναστατώνουν την Αθήνα; Τι εννοεί αλήθεια; Μήπως αυτό που είχε πει ο Πολάκης ότι πρέπει να καταλάβουν τους θεσμούς για να μην χάσουν την εξουσία;

Τι νομίζει ο κ. Τσίπρας; Οτι ηγεμονεύει 15μελούς;

Ολο και μεγαλύτερη τοξικότητα προσθέτει στο πολιτικό παιχνίδι ο κ. Τσίπρας. Και πρέπει ο ελληνικός λαός να τον εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη στις ερχόμενες εκλογές. Και λέω ο λαός γιατί τα μέλη του κόμματός του -αυτά που έμειναν- δεν χαίρουν ούτε καν αυτοσεβασμού.

Και τρέμουν όλοι εκεί στην Κουμουνδούρου καθώς το ΚΙΝΑΛ ανέβηκε και θέλει μόνο τέσσερις μονάδες να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχώς πέφτει…

Οπως στρώνεις κοιμάσαι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξέρεις καν τι σημαίνει Αριστερά.

Δυστυχώς και το εννοώ, ο κ. Τσίπρας ήταν άχρηστος ως κυβέρνηση, πιο άχρηστος ως αντιπολίτευση. Τι; Να πω ψέματα; Δεν έχω ιδεοληψίες και δεν ψεύδομαι ποτέ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου