Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ο σεΐχης που σαρώνει ελαιώνες σε Αργολίδα και Ηλεία

  Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Έρχεται ο καιρός που ο Έλληνας θα είναι εργάτης στα κτήματα των γονέων του!

Η Ερμιόνη με τον ελαιώνα που έχει 60.000 ρίζες και η μονάδα τυποποίησης στον Νομό Ηλείας είναι μόνο η αρχή αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσουν κι άλλες αγορές στον συγκεκριμένο χώρο παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου.

Συμφωνα με το protothema.gr κάπου στην Ερμιονίδα Αργολίδας σε έναν ελαιώνα με 60.000 ρίζες οι εργάτες μαζεύουν καθημερινά τις ελιές αυτή την περίοδο χωρίς να γνωρίζουν ότι το αφεντικό τους είναι πλέον ένας βαθύπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το ίδιο συμβαίνει και σε μια μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου στον Νομό Ηλείας, όπου θα συσκευάζεται το λάδι του σεΐχη, ο οποίος μετά το real estate και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας εισέρχεται τρόπον τινά και στην αγροκαλλιέργεια.

Πιθανότατα οι εργαζόμενοί του στις συγκεκριμένες δουλειές να μην τον δουν ποτέ, αφού ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης τόσο του ελαιώνα όσο και της μονάδας τυποποίησης είναι ένας μυστικοπαθής γαλαζοαίματος που δεν αρέσκεται καθόλου στη δημοσιότητα.

Κάτι μάλλον αναμενόμενο για τον Ταχνούν μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊάν, γόνο μιας από τις έξι οικογένειες που διαφεντεύουν τα Εμιράτα, μια και, εκτός από βαθύπλουτος επιχειρηματίας, είναι και επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Πάμπλουτος, ισχυρός και με κοφτερό μυαλό ο σεΐχης δραστηριοποιείται εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα, αγοράζοντας ακίνητα, ξενοδοχεία και τώρα ελαιώνες.

Οι ελαιώνες του σεΐχη και τα ακίνητα-φιλέτα στην Ερμιονίδα 

Αν κάποιος θέλει να τον χαρακτηρίσει, ο όρος «αινιγματική προσωπικότητα» ταιριάζει γάντι σε αυτόν το μυστικοπαθή γαλαζοαίματο που εσχάτως εισήλθε και στην αγροκαλλιέργεια, με αγορές ελαιώνων στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και την Κρήτη με άγνωστο προς το παρόν τίμημα.

Η Ερμιόνη με τον ελαιώνα που έχει 60.000 ρίζες και η μονάδα τυποποίησης στον Νομό Ηλείας είναι μόνο η αρχή αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσουν κι άλλες αγορές στον συγκεκριμένο χώρο παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου.

Στην ιδιοκτησία του βαθύπλουτου Αραβα έχει περιέλθει και το παλιό ξενοδοχείο «Eρμιόνη Κλαμπ» στο Πόρτο Χέλι που βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 220 στρεμμάτων και πρόκειται να αναβαθμιστεί σε ξενοδοχείο έξι αστέρων
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου