Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Δημοσκόπηση Alco: Άνοδος 4% για το ΚΙΝΑΛ μετά την εκλογή Ανδρουλάκη στην προεδρία

 Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, 2021

Δημοσκόπηση για λογαριασμό του OPEN.

Άνοδο τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων για το ΚΙΝΑΛ μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία δείχνει δημοσκόπηση της Alcoγια λογαριασμό του OPEN.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου το ΚΙΝΑΛ καταγράφει ποσοστό 13,6% έναντι 9,7% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση. Απώλειες καταγράφουν τα δυο μεγάλα κόμματα, με τη μεταξύ τους διαφορά να κυμαίνεται στις 11,5 μονάδες. Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 32,6% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,1%. Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ αποτιμάται θετικά από το κοινό, με το 40% των ερωτηθέντων να απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Στη δημοσκόπηση καταγράφεται, επίσης, δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, με το 63% των πολιτών να δηλώνουν πως δεν είναι ικανοποιημένοι. Μάλιστα, απαισιοδοξία για το 2022 εκφράζει το 41%, με την ανησυχία για την πανδημία να φτάνει στο 47% και να ακολουθούν με 40% τα θέματα της οικονομίας.

HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου