Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Σερβιτόρα πήρε φιλοδώρημα $4.400 και μετά απολύθηκε

  Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, 2021

ΜΠΕΝΤΟΝΒΙΛ, ΑΡΚΑΝΣΑΣ («WP») – Η Ράιαν Μπραντ (Ryan Brandt) στεκόταν δίπλα σε έναν, από τους πάνω από 30 που μόλις είχε σερβίρει, καθώς ο άντρας έκανε μια ανακοίνωση. «Δίνουμε φιλοδώρημα», φώναξε ο Γκραντ Γουάιζ (Grant Wise) για να ακούσει όλο το πάρτι, «συνολικά $4.400».

Ζητωκραυγές ξέσπασαν στο τραπέζι. Η Μπραντ, 35 ετών, έκρυψε το πρόσωπο της στα χέρια της και έκλαψε με λυγμούς καθώς ο Γουάιζ έβαζε τα χέρια του στους ώμους της.

«Ηταν μια όμορφη στιγμή και δεν θα ξεχάσω ποτέ», έγραψε ο Γουάιζ σε μια διαδικτυακή ανάρτηση.  Τα χρήματα επρόκειτο να μοιραστούν μεταξύ της Μπραντ και των άλλων σερβιτόρων που σέρβιραν την παρέα του Γουάιζ. Αλλά αυτό που υποτίθεται ότι ήταν μια ευγενική χειρονομία που θα τόνωνε τη ζωή μετά το δείπνο της 2ας Δεκεμβρίου μετατράπηκε σε εφιάλτη για την Μπραντ και σε μια καταιγίδα κακών δημοσίων σχέσεων για το εστιατόριο «Oven & Tap» στο Μπέντοβιλ (Bentonville) όπου εργάστηκε για 3½ χρόνια. Δώδεκα μέρες αργότερα, η Μπραντ δεν είναι πλέον υπάλληλος εκεί και ο πρώην χώρος εργασίας της αναγκάστηκε να αμυνθεί επειδή την απέλυσε.

Ολα ξεκίνησαν με την επιθυμία του Γουάιζ να δειπνήσει με μερικούς από τους πελάτες του σε ένα από τα αγαπημένα του τοπικά εστιατόρια βοηθώντας κάποιον με μια μεγαλειώδη χειρονομία. Ο Γουάιζ, πρόεδρος και συνιδρυτής μιας εταιρείας που βοηθά τους κτηματομεσίτες να διαφημίζονται αποτελεσματικά στο Facebook, απολάμβανε τα γεύματά του στο «Oven & Tap», σε μεγάλο βαθμό λόγω της Μπραντ που τον σερβίριζε. Αυτός και η σύζυγός του ήθελαν να μοιραστούν την εμπειρία τους με μερικούς από τους πελάτες τους, γι’ αυτό επέλεξαν το εστιατόριο για μια θέση στο «$100 Dinner Club», σύμφωνα με το οποίο οι συμμετέχοντες συμφωνούν να αφήσουν φιλοδώρημα $100 σε εγκαταστάσεις σε όλη την πόλη. Αλλοι που δεν έφαγαν στο «Oven & Tap» εκείνο το βράδυ προστέθηκαν στο φιλοδώρημα με δωρεές.

Αφού πήρε το φιλοδώρημα, ωστόσο, η Μπραντ είπε ότι ο διευθυντής τής είπε ότι έπρεπε να το μοιραστεί όχι μόνο με τους άλλους σερβιτόρους, αλλά και με τους μπάρμαν, μάγειρες και τους διανομείς, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Ετσι απολύθηκε επειδή δεν υπάκουσε.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου