Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Μις Υφήλιος 2021: Από την Ινδία η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

 Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, 2021

Στο Εϊλάτ του Ισραήλ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/12) ο 70ός διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Υφήλιος 2021», με την εκπρόσωπο της Ινδίας, Χαρνάαζ Σάντου, να κατακτά την πρώτη θέση και να αναδεικνύεται ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο.

Η 21χρονη καλλονή έχει ύψος 1,76 μ. και είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία του διαγωνισμού. Η Σουσμίτα Σεν το 1994 και η Λάρα Ντούτα το 2000 είναι οι δύο προηγούμενες.

Στις πρώτες της δηλώσεις η Χαρνάαζ Σάντου δήλωσε ευτυχισμένη και τόνισε πως ότι καταφέρνει το κάνει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και στις δυνάμεις της. Παράλληλα, προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μη δίνει σημασία στα ασήμαντα πράγματα.

Ποιες χώρες βρέθηκαν στο Top 5

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Νάντια Φερέιρα από την Παραγουάη, την τρίτη η Λαλένα Μσουάνε από τη Νότια Αφρική, την τέταρτη η Βαλέρια Άγιος από την Κολομβία και την πέμπτη η Μπεατρίς Γκόμεζ από τις Φιλιππίνες.

Τι έκανε η Ελλάδα

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Σοφία Αραπογιάννη, δεν κατάφερε να μπει στο Τop 16 του διαγωνισμού ομορφιάς.

Η νεαρή -νικήτρια του διαγωνισμού «Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS- είναι 22 ετών, κατάγεται από την Ιθάκη και σπουδάζει στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Μιλάει δύο γλώσσες (Αγγλικά και Ισπανικά), έχει ύψος 1,74 μ. και είναι 50 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου