Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Παπαρίζου: Η πρώτη πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα

 Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου, 2021

Η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα έγινε η Έλενα Παπαρίζου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια γνωστοποίησε την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, έκανε μία ανάρτηση, στην οποία και αποκαλύπτει την διάκρισή της και τον ρόλο που θα έχει από εδώ και στο εξής στην φιλανθρωπική οργάνωση UNICEF πρεσβεύοντας την χώρα μας.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Παπαρίζου έγραψε: «Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα. Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω την τεράστια ευθύνη που γίνομαι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα. Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι. Πάντα έλεγα πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας. Είναι! Αλλά τα παιδιά είναι παιδιά ΣΗΜΕΡΑ, και ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ευθύνη να τους δώσουμε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, χωρίς βία και αποκλεισμούς αλλά με αξιοπρέπεια και φροντίδα. Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου