Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Στο νοσοκομείο Mount Sinai στο Μανχάταν, της Νέας Υόρκης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

  Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, 2021


Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Οικουμενικός Πατριάρχης εισέρχεται σήμερα στο Νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για καρδιακό επεισόδιο και πιθανόν θα του τοποθετηθεί στεντ.

Άλλες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης έχει σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.

Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

paneliakos.com

-------------------------

Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Γεννήθηκε στην Ίμβρο και φοίτησε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και σε πανεπιστήμια της δυτικής Ευρώπης. Χρημάτισε διευθυντής του γραφείου του Οικουμενικού Πατριάρχη Δημητρίου, Μητροπολίτης Φιλαδελφείας και κατόπιν Χαλκηδόνος. Εξελέγη στον πατριαρχικό θρόνο το 1991[1]. Ως Οικουμενικός Πατριάρχης έχει εργαστεί για την επίλυση προβλημάτων λειτουργίας του Πατριαρχείου και την επαναλειτουργία παραδοσιακών τόπων χριστιανικής λατρείας στην Τουρκία, την προώθηση της ενότητας των Ορθόδοξων εκκλησιών και τη διεξαγωγή της Πανορθόδοξης Συνόδου το 2016 στην Κρήτη, τη συνέχιση του διαλόγου με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και την προστασία του περιβάλλοντος, δράση για την οποία έχει χαρακτηριστεί «πράσινος Πατριάρχης» 

 Wikipedia 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου