Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

H μεγάλη αλυσίδα φαρμακείων CVS (Consumer Value Store) ανακοίνωσε ότι κλείνει 900 καταστήματα

 Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, 2021


Το άγαλμα της Νίκης μπροστά στο Δημαρχείο του Lowell
Photo: paneliakos.com

Tο πρώτο φαρμακείο CVS έγινε το 1963 στο κέντρο της πόλης Lowell, Massachusetts και ονομάστηκε: Consumer Value Store (and was founded in Lowell, Massachusetts από τους: Stanley Goldstein,Sidney Goldstein, Ralph Hoagland, Dipak Dave.

το 2018 η εταιρεία είχε Revenue US$134.128 billion (2018) και καθαρές εισπράξεις, net income: $7 billion

 Σήμερα, η μεγάλη αυτή εταιρεία έχει τα κεντρικά γραφεία στο Woonsocket, Rhode Island, πολύ κοντά στο Ελληνικής ιδιοκτησίας εστιατιατόριο Patriots Diner της οικογένειας Ράμμου.

Οι μεγάλες αλυσίδες φαρμακείων των ΗΠΑ έχουν γίνει πιο σημαντικές από ποτέ για τη δημόσια υγεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID. Σε όλη τη χώρα, οι άνθρωποι έχουν πάει στο τοπικό φαρμακείο τους για να εξεταστούν για τον κορωνοϊό, να λάβουν εμβόλια, ακόμη και να πάρουν τα απαραίτητα για την πανδημία, όπως μάσκες και είδη καθαρισμού. Αλλά αυτή η δουλειά δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει όλες τις τοποθεσίες ανοιχτές.

Μετά την αλυσίδα φαρμακείων Rite Aid η Walgreens και η CVS κλείνουν τα φαρμακεία τους.

Η Walgreens έκλεισε πέντε από τα καταστήματά της στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια στις αρχές Νοεμβρίου. Και τώρα, μια άλλη μεγάλη αλυσίδα φαρμακείων μόλις ανακοίνωσε ότι θα κλείσει 900 τοποθεσίες σε όλες τις ΗΠΑ. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια αλυσίδα είναι η μείωση και πώς μπορεί να σας επηρεάσει.

Σε ανακοίνωση της 18ης Νοέμβρη, η CVS Health Corp. ανέφερε ότι θα κλείσει περίπου 300 καταστήματα το επόμενο έτος, σύμφωνα με το Reuters. Αλλά αυτή είναι μόνο η πρώτη φάση. Η αλυσίδα φαρμακείων σχεδιάζει να κλείνει περίπου 300 καταστήματα κάθε χρόνο για τα επόμενα τρία χρόνια, με αποτέλεσμα περίπου 900 κλεισίματα καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2024. Το κλείσιμο των καταστημάτων θα ξεκινήσει την άνοιξη του επόμενου έτους, σύμφωνα με το CNBC.

Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερες από 9.900 τοποθεσίες CVS σε 49 πολιτείες, την Ουάσιγκτον D.C., και το Πουέρτο Ρίκο, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της αλυσίδας. Έτσι, οι τοποθεσίες που έχουν κλείσει θα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 10% όλων των τοποθεσιών CVS στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου